• 12

Kupite kuću za svega nekoliko dinara. U Hrvatskoj su i postoji nekoliko uslova

"Za kupce imamo nekoliko uslova"

  • 12

Podravska opština Legrad raspisala je tender za prodaju nekretnina u njenom vlasništvu. Radi se o njih 19 koje su u vlasništvu opštine, a početna cena kreće se od nešto više od 5.000 kuna pa sve do 100.000 kuna.

No, sve te nekretnine moguće je dobiti po ceni od jedne kune ako budući vlasnik zadovoljava uslove tendera.

Tako je Opština odlučila da za jednu kunu možete kupiti kuću ili zemljište ako ste mlađi od 40 godina, imate najmanje srednju stručnu spremu i stanovnik ste opštine Legrad, ili ako niste, da u roku od tri godine svoje boravište prijavite u opštini.

Isto tako bar jedan od prijavljenih, supružnika ili životnih partnera mora imati stalna primanja, piše Podravski, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Postoji još uslova koji se moraju da zadovolje da bi se kupila nekretninu za jednu kunu, a ceo naticaj dostupan je na stranici Opštine Legrad.

- Svi oni koji nemaju uslove za povlašćenu kupovinu mogu da kupe nekretnine po navedenim cenama i odabraće se najviša ponuđena ponuda. No, u sklopu mera za poboljšanje demografske slike naše opštine moguće je do nekretnina doći i po ceni od jedne kune. No, to uključuje i neke uslove, a najvažniji od svih je da ljudi koji kupe tu nekretninu u njoj planiraju da žive i ostanu u našoj opštini – rekao je Ivan Sabolić, načelnik Opštine Legrad.

Video: Da li bi Beograđani radili za 1.000 evra u Hrvatskoj? Evo kako je odgovorila žena rodom iz Vukovara

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    Моја мајка,очух,Карел Зеленко,и низ уметника,добило је захвалнице хрватске владе и општине Грожњан,када су направили градић Грожњан,у град уметника.За крајњу захвалност,отели су нам куће,покрали целу галерију Шкорпион у ул.Мате Горјана 5, сав стилски намештај,шкриње,мађарску керамику,културну баштину.У нашој кући,мом наследном праву,живи неки доктор...ФУЈ! Никада моја нога више неће ступити на хрватско тло,не из мржње,него из ПРЕЗИРА.

  • Dragan

    Aaahahahaha pa mene hrvati isterali i uzeli mi sve. Pa da mi džabe daju, neka hvala.

  • PRINCIPijalan

    Evo mi bi da poklonimo kucu u Hrvatskoj jednoj sirijskoj porodici. Ne treba nista da nam plate. 😉

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke