Kako najlakše prodati stan u Beogradu? "To nije garsonjera, to je open concept"

Na pitanje ima li stan spavaću sobu, jedna korisnica Fejsbuka dobila je odgovor: "Ne, open concept", nakon čega je usledila lavina komentara

Komentari

 • Makis73

  Da li ljudi uopste imaju neku potrebu za intimom ili se radi po ceo bogovetni dan i u ovakav open concept stan dolazi samo da se prespava? Meni je ovo prihvatljivo samo ukoliko tu zivi jedna osoba. U slucaju da ovaj prostor dele bar dve osobe, bilo da se radi o partnerima, roditelju i detetu, braci/sestrama, prijateljima, kako je moguce da su im zivotne navike u toj meri kompatibilne da jedno, na primer, nema potrebu da odspava dok drugo nesto radi ili npr. uci, dok drugo cavrlja sa gostom/gleda tv?

  9
  0

  Podelite komentar

 • Žare

  Nekad je trosoban stan imao preko 80 kvadrata a danas se prodaju ,,trosobni" stanovi od 56 kvadrata. Šta je u pitanju!? Soba od 4 kvadrata ili se i hodnik ili terasa računaju kao soba?

  17
  1

  Podelite komentar

 • dejan

  ovo nije u potpunosti tacno .... ja sam srusio sve zidove ... od tpezarije i 2 sobe i od 2.5 napravio jedan veliki prostor ....60 kvm.... open concept .... da li je to garsonjera .... svako ko je usao kaze wow kolika soba

  9
  4

  Podelite komentar

 • Lokacija

  Lokacija i samo Lokacija eto odgovora??!!A ne dva sata da se vozi od kuće do posla i nazad??!!Mada kakva su vremena šuma u krugu od 500 km da nema smrdljivog ljudskog roda onda si spašen??!!

  26
  1

  Podelite komentar

Google preporuke