• 1
 ≫ 

Komšije otvaraju luksuzni hotel pod zemljom: Ima 5 zvezdica, noćenje u sezoni 2.000 evra

 ≫ 

Poseban fokus bio je na odabiru posteljine, na kvalitetnom nameštaju, opremi za kupatila i kozmetici

  • 1
Villa Nai 3.3 Foto: Instagram/villanai3.3_

U vreme velike konkurencije, ali i krize u ugostiteljskom sektoru, pre svega kada govorimo o hotelskim kompleksima, definitivno treba biti inovativan i drugačiji - to je jedini "recept" za uspeh.

Naše komšije su pokušale da odgovore na taj izazov, te je magazin Forbs uvrstio objekat "Villa Nai 3.3" među devet hotela iz snova na Mediteranu. Hotel bi trebalo da počne s radom ove godine. Na listi se našao i hotel iz Crne Gore, One&Only Portonovi.

Nalazi se na malom ostrvu Dugi Otok, a poseban je po tome što je većim delom pod zemljom. Nedavno smo pisali i o hobitskim kućicama, koje su postale hit kako u svetu, tako i kod nas.

Naime, kako je rekao dizajner novog hrvatskog hotela, u njemu ima 5 soba i tri apartmana, a ideja je da gostima pruži najautentičniji kontakt s prirodom, budući da je smešten na deset hektara vekovnog maslinjaka na Žmanu.

Iza ove atrakcije, zanimljivo, ne stoje strani investitori, već jedan maslinar, Splićanin Goran Morović. Hotel je podignut uz pomoć državnih podsticaja.

"Villa Nai 3.3" je, inače, hotel sa 5 zvezdica, koji gostima nudi prelep enterijer, bazen sa slanom vodom, zatvoreni bazen sa saunama, zatim SPA centar s tretmanima maslinama, sobu za pušenje, bar, dva restorana, teniski teren.

Poseban fokus bio je na odabiru posteljine, na kvalitetnom nameštaju, opremi za kupatila i kozmetici. U jednom momentu, u hotelu može biti najviše 16 gostiju.

U skladu sa kvalitetom usluge je i cena: za noćenje u atraktivnom jadranskom smeštaju moraćete da izdvojite više od 1.000 evra, dok cifra ide do 2.000 evra u jeku sezone.

Video: Unikatni Sakura dijamant vredi čak 32 miliona eura: Ovakav kamen prvi put se našao na aukciji

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>