• 4
 ≫ 

Ova kuća s placem, štalom i garažom nudi se za građane Srbije: "Mogu iz inata na poklon da stavim"

 ≫ 

Kuća, plac, garaže, štala, pa čak i kafana se nude za zamenu

  • 4
selo Subotica

Foto: Facebook/Felix Degenhardf

selo Subotica

Foto: Facebook/Felix Degenhardf

Cene nekretnina rastu, i sve je teže doći do povoljnog kvadrata bilo da ste u prestonici ili nekom drugom gradu. Istina, ima objekta koji su povoljni, ali njihova adaptacija često košta više živaca nego novca pa pojedini i unapred odustaju od takve ideje.

Retki su, ali ima i slučajeva u Srbiji koji su spremni da svoje imanje "razmene" ili poklone. Jedan takav slučaj bio je Sinišin, koji je uporno tražio porodicu da ga nasledi.  A novi, sličan dolazi iz Svilajnca.

Felix D. je rešio da zameni kuću za stan ili automobil, a nije nemoguće i da celu imovinu pokloni. Kako je objavio na svom profilu na Fejsbuku, reč je o placu koji ima oko 18 ari.

- Svaka ponuda ili dogovor može! Poklonim, menjam kuću za kuću ili stan ili za auto. Nasledio sam sve, a za mene je to pre veliko. Plac oko 18 ari (sve parcele 35 i ima i njive neke). Objekat skoro 1000m2. Objekat za stanovanje je 500m2, ostalo su dve garaže. Štala. Kafana je pod krov uknjiženo. Legalizovano. Stanje je solidno. Ima i da se renovira po nesto - piše on u postu.

Navodi i da se imanje nalazi u selu Subotica kod Svilajnca gde je idealna lokacija uz budući auto-put.

-  Tražim za mene nešto malo. Oko 100 m2 i može i na selo negde. Ili stan auto. Iz INATA mogu to i da poklonim. Sve po dogovoru. Zavisi od ponude - naveo je on.

Da li biste pristali na ovu razmenu? Pišite nam u komentarima.

Video: Zavirite u hram vina: Služe vas roboti somelijeri dok vam preporučuju vino po vašem raspoloženju

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    26. jun 2021 | 14:05

    Najbolje da pokloniš ali samo iz inata nikako od srca

  • Milenko

    26. jun 2021 | 16:55

    Ja trazim seosko domacinstvo za neke manje pare ili eventualno razmenu ako neko zeli u crmoj gori kod pljevalja,jos uvek je prikljucena struja izvorska voda i sve sto je potrebno ima cetinarske sume neznam to da procenim . Kako da dodem do ovo coveka iz svilajnca da pricamo,nevidim nikakav broj telefona.

  • Ranka knežević

    26. mart 2023 | 18:45

    Samohrana majka troje dece sama izdržavam svoju decu postenari nemam svoj krov nad glavom pa vas pitam dali bi to vaše imanje poklonili samohranoj majci troje dece

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>