• 2
 ≫ 

Od ruine do kutka iz snova: Neverovatne transformacije koje će vas motivisati na renoviranje

 ≫ 

Treba imati u vidu da je kupatilo jedna od prvih prostorija koja se menja u stanu, tako da taj trošak svakako treba da planirate i tu ne bi trebalo mnogo da štedite

  • 2

U poslednje vreme nailazimo na pregršt famoznih transformacija stambenih objekata i prostorija u kući/stanu - koje bukvalno ostavljaju bez daha, i dokazuju koliko daleko mogu ići ljudske ideje i vešte ruke.

Naime, na Instagram profilu beforeafter.team naići ćete na upravo takve promene, a ovaj put za vas izdvajamo jedan set kontejnera pretvoren u prelepu modernu kuću, zatim malenu terasu (poput lođe) i kupatilo.

Neke ideje uopšte ne moraju da koštaju mnogo, a čine veliku razliku.

Takav je, recimo, slučaj sa pomenutom lođom: fotografije pre pokazuju kako je reč o jednom malom, običnom i nedovoljno iskorišćenom prostoru za sedenje, dok fotografije posle svedoče o tome kako mali detali mogu biti efektni.

Klasične manje udobne stolice zamenila je sofa, promenjen je raspored sedenja, dodata je veća biljka, kao i lampice na zidu, koje vaš ugođaj noću čine posebnim.

Pogledajte i kako staro, ruinirano kupatilo - tačnije prostorija gde je ono nekada bilo - postaje prelepo, moderno kupatilo, sa walk-in tušem, konzolnom wc šoljom, mermernim pločicama, u neutralnim tonovima koje odišu otmenošću.

Treba imati u vidu da je kupatilo jedna od prvih stvari/prostorija koja se menja u stanu, te taj trošak svakako treba da planirate i tu ne bi trebalo mnogo da štedite. Doduše, cene značajno variraju, tako da vas renoviranje kupatilo može koštati od 1.500 pa do nekoliko hiljada evra, zavisno od želja i materijala.

U galeriji iznad pogledajte kako od ruine nastaje divan kutak. Kako vam se dopadaju ove ideje?

Video: Hotel u kome noć košta 5.000 evra, piće 150: Zavirite u dragulj jezera Komo za one sa dubljim čepom

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada grobar

    14. novembar 2021 | 11:30

    Mene ce motivisati novac i lako cu ja to uraditi

  • Strela

    14. novembar 2021 | 13:43

    Evo ja sam se vec motivisao, samo ne znam odakle prvo da krenem..

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>