U samo jednom delu Beograda kupac ne bira stan, već investitor kupca: U kom smeru ide tržište nekretnina?

Ovu godinu je obeležio dalji rast cena na tržištu nekretnina, kako kupoprodaje tako i izdavanja. Da li će tako biti i u 2022?

Komentari

 • Dane

  Sto se vise leti,nize se pada.Samo se secam 2009,stali stambeni krediti,stala prodaja.Nisam mogao prodati ni jedan stan na Zvezdari,fina lokacija ,uknjizeni,ni za 800e

  26
  0

  Podelite komentar

 • Djape

  Tako je u svetu. Uceni i uspesni ljudi ne zele da ze mesaju i da im komsije budu neuspesni ljudi. Imaju svoje zgrade, parkove i njihova deca se uce da ne prilaze obicnoj deci.

  9
  8

  Podelite komentar

  • jomo

   @Djape

   da mogu da razumem ,.ja sa svojim komsijama ne mogu da skupim 100 din da uradimo nesto u zgradi

   14
   2

   Podelite komentar

 • Budak

  Javite investitoru da me ne trazi.

  30
  2

  Podelite komentar

 • Viki

  Za sve se slažem,ali mi nikako nije jasno,da se cena starogradnje iz 70,80 i 90 god prošlog veka poistovećuje sa ovigodišnji skokom cene građevinskig materija.Kakvi oni veze imaju sa poskupljenje 2021 god?

  35
  7

  Podelite komentar

  • Ikac Jagodinac

   @Viki

   Po logici ove Viki... neko ko ima stan koji je sagrađen 1975.god. trebalo bi da ga proda po ceni matrijala koji je bio tada, te godine??? Nije potrebno da se mešate u temu o kojoj veze nemate.

   15
   23

   Podelite komentar

  • Slavica

   @Viki

   Da, slazem se. Ocito neki rezonuju na nacin koji njima odgovara. Potraznja i standard zivota diktiraju kretanje cena.

   13
   0

   Podelite komentar

  • viki

   @Viki

   A amortizacije posle toliko decenija stanovanja.To je normalna logika.

   4
   1

   Podelite komentar

  • Komšinica

   @Viki

   Naravno da ima veze,...renoviranje ruine zahteva kupovinu građ. materijala i angažovanje majstora💸

   4
   0

   Podelite komentar

 • hogar

  sve ima svoj rast.... ali. i. pad..... dzaba stanovi ako nema ko da kupi.... to vazi i za lokale, kuce.... gradnja je sve losija i losija i to nije u saglasnosti sa cenom stana... u unutrasnjosti Srbije cene sve nize pogledajte Leskovac, Vranje, Pirot.... odatle svi beze ka Beogradu, NSadu, Nisu.... sve manje i manje je stanovnika na tom podrucju i bice jos manje a svi u Beograd koji se vec radpada po savovima zbog lose infrastrukture... pa u centru grada nemate kanalizaciju ni mesta oko Beograda ili imaju trecinu uradjenu, Sremcica, Zarkovo, Zeleznik, o Resniku, Rusnju, Barajevu koji nema dovoljno ni pijace vode leti netreba ni pricati kao ni pod Avalska mesta... a klimatske promene ce doneti jos vecu susu.... i treba dobro razmisliti u sta uloziti novac.... u petak da izadjete iz Beograda treba vam 2h, za vreme praznika 3 do 4h......da li se isplati a bice sve gore

  23
  0

  Podelite komentar

  • jomo

   @hogar

   dokle idete kad izlazite 4 sara ?do Leskovca?

   1
   12

   Podelite komentar

 • Pantagruel

  Ово са кондоминијумима (затвореним стамбеним заједницама, резервисаним за умишљену "елиту" и њихово потомство) је веома лоша ствар. Добићемо генерације деце одрасле у изолацији од остатка земље и народа. Оне, када одрасту, неће имати ни трунке разумевања, ни саосећања за потребе и патње "обичних" људи. Друга лоша ствар је што се на овим просторима, најмање једном, а најчешће и два пута у веку догоди нека револуција. Неки будући наследници бољшевика или пролетера ће јуришати на њих, као на Зимски дворац 1917. или као на Дедиње 1944. Доћи ће до насилне редистрибуције капитала.

  43
  7

  Podelite komentar

  • Jovana

   @Pantagruel

   To je i cilj, izdvojiti praziluk/kontraverznu/dikersku ,,elitu " od ostatka sirotinje da im ne zagađujemo okolinu,vazduh i vidik! Narod u favele a elitu u kondominijum.

   20
   1

   Podelite komentar

  • Gandra

   @Pantagruel

   Pa elitna naselja i imaju najvece zagadjenje. NBG, Donji Zemun, Dorcol, Centar ....

   1
   0

   Podelite komentar

Google preporuke