• 0
 ≫ 

Skrivena kuća kao iz bajke, ali stara jedan vek: On je za ovu čudnu vikendicu iskeširao 6 miliona

 ≫ 

Kuća je skromne veličine

  • 0
Lari Larry David Foto: Redfin / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lari Dejvid kupuje kako mediji opsiju, čudnu vikendicu u francuskom normandijskom stilu u Kaliforniji za 5,7 miliona dolara.

Dejvid je veći deo pandemije proveo kod kuće u Pacific Palisadesu, sa svojom drugom suprugom Ešli Andervud, producentkinjom na nekoliko projekata i 26-godišnjom ćerkom.

Sada je uložio 5,7 miliona dolara na šarmantnu starinsku kuću skromne veličine u šarmantnom kvartu Hedgerov u Montesitu. Sused mu je princ Hari i Megan  Markl, kao i Opra Vinfri, Arijana Grande, Gvinet Paltrou...

Završena 1929. godine, Dejvidova nova vikendica je pravljena od drveta, a krai je vinova loza. Prvobitno ju je dizajnirao arhitekta iz visokog društva Džordž Vašington Smit.

Sa četiri spavaće sobe i četiri kupatila, plus kancelarijom i toaletom, ono što kući od 2.900 kvadratnih stopa nedostaje nadoknađuje pažljivo očuvan izgled koji je vešto integrisan sa modernim pogodnostima.

Grubo tesani kamen okružuje kamin u prostranoj dnevnoj sobi, gde su drvene grede na plafonima obojene u istu tamnu, pepeljasto smeđu boju kao i hrastove podne daske koje se protežu po celoj kući. Trpezarija ima starinski luster od kovanog gvožđa; kuhinja je u potpunosti opremljena ormarićima zelene boje žalfije, pultovima od brušenog mermera, pozadinom od pločica sa šarama i dizajnerskim uređajima.

Kupatilo primarnog apartmana uključuje tuš obložen mermerom i ekstra duboku kadu.

Postavljena na oko petinu hektara, skromna rezidencija okružena je zelenim baštama, bujnim travnjacima i stablima citrusa.

Dejvid inače poseduje još dve manje kuće.

Video: Radi po principu pametne tehnologije i izgleda neverovatno: Ovo je prvi mobilni hotel na svetu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>