• 1
 ≫ 

Da li joj je dosadio Njujork? Slavna glumica prodaje svoje prelepo skrovište, i to za paprenu cifru

 ≫ 

Na fotografijama možete videti kako izgleda luksuzan stan sa Menhetna, koji neodoljivo podseća na nekretnine kakve smo viđali u Seks i gradu

  • 1
Seks i grad, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis Foto: Jose Perez/SplashNews/Profimedia

Kažu da ništa ne traje večno - a to svakako uključuje i nekretnine koje poseduju bogati i slavni. Iako deluje da ih nikada ne bi prodali, sudeći po tome kako su "skockane" i koliko je novca uloženo u njih, muzičari i glumci ovih dana masovno prodaju svoje kuće i stanove.

Isto tako, kupuju neke nove. Drejku, Evi Longoriji, Staloneu i ostalima sada se pridružuje i Sintija Nikson, jedna od zvezdi iz serije Seks i grad, koja je tumačila lik Mirande Hobs.

Sintija Nikson (55) i njena supruga, aktivistkinja Kristin Marinoni, prodale su svoj stan u njujorškom kvartu Greenwich Village, za 3,59 miliona dolara, piše nypost.com.

Stambena jedinica nalazi se u potkrovlju, u Ulici Bleecker Street, a ima četiri spavaće sobe i tri kupatila. Pre nego što je kupac "ugrabio", bila je oglašena na tržištu svega 20 dana.

Na fotografijama možete videti kako izgleda ovaj luksuzan stan sa Menhetna, koji neodoljivo podseća na nekretnine kakve smo viđali u pomenutoj seriji: raskošne, moderne, otmene.

U svakom slučaju, nema sumnje da će novi kupac uživati u atraktivnom "skrovištu", sa pogledom na Elizabeth Street, kroz tri velika prozora okrenuta prema zapadu. Tu je i grandiozno predsoblje sa trpezarijom, zatim glavna spavaća soba sa zasebnim kupatilom.

Cynthia Nixon, Sintija Nikson Njujork apartman, stan, nekretnina, $3.59 million Sintija Nikson i njena supruga Kristin Marinoni nekretninu poseduju od 2012. godine / Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Dalje se navodi i da je kuhinja dovoljno prostrana, te da ima vrhunske uređaje uključujući šporet Viking, Bosch mašinu za pranje sudova i frižider Subzero. Dodaje se da ima na "tone" ormara i odeće, centralna klima, te da je zgrada, zapravo, zadruga od 23 jedinice.

U sklopu toga na raspolaganju je krovna terasa, opremljena sa roštiljem, skladište za bicikle, vešernica, privatna ostava, zatim "virtuelni domar". Mesečno održavanje košta nešto manje od 4.000 dolara, prema podacima StreetEasy-ja.

Godine 2018, stambena jedinica u susedstvu je izašla na tržište za 2,2 miliona dolara. Možemo da pretpostavimo da su neki od faktora koji utiču na aktuelnu višu cenu sledeći: vlasnik nekretnine, cene na tržištu "pogurane" pandemijom, luksuznije i skuplje uređenje samog  stana.

Kako dalje piše Njujork Post, zvezda Seks i grada sa suprugom ovde živi od 2012. godine, a par se sada seli u sam centar grada. Dakle, Sintiji izgleda, ipak, nije dosadio život u Velikoj jabuci.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Supruga

    13. april 2022 | 09:16

    Pošto je Sintija Nikson udata, onda je ona supruginja ?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>