• 1

Svetska lepota, srpsko poreklo i toskanska vila: Dom slavne glumice je na prodaju

Mila Jovović je sa suprugom Polom Andersonom pazarila imanje davne 2008, za oko osam miliona dolara, a sada je cena daleko veća

  • 1
Mila Jovović Foto: Profimedia/BENAROCH/Sipa Press, MLS / Planet

Slavna holivudska glumica srpskog porekla, Mila Jovović, prodaje svoju vilu s Beverli Hilsa za 14 miliona dolara.

Rođena u Ukrajini, glumica je rano detinjstvo provela u Rusiji, dok sa porodicom nije emigrirala u SAD, tokom osamdesetih godina prošlog veka.

Sa suprugom Polom Andersonom preselila se u ogromnu vilu, kod kalifornijskog kvarta Sunset Strip, a svoju dugogodišnju nekretninu iz Los Anđelesa sada su oglasili za prodaju - što je bilo iznenađujuće, konstatuje sajt dirt.com.

Vila datira iz 2006, ima 7 spavaćih soba i kako se navodi - 9,5 kupatila. Imanje je ušuškano među planinama iznad Beverli Hilsa, uređeno u toskanskom stilu.

Jovovićeva i Anderson su tu imovinu stekli još 2008. godine, za 8,5 miliona dolara, otkrivaju zapisi. Dakle, 14 godina kasnije - vila ima daleko veću cenu, a evo i zašto.

Par je dosta preuredio od kada je kupio: tu je proširen teren i mnogo dodatnih, prilagođenih detalja koji pravo jedinstvo; zatim, tu je glavna kuća sa pet spavaćih soba, plus samostojeća kuća za goste sa dve spavaće sobe, potom zasebni objekat sa bazenom/teretanom, sa sopstvenom kuhinjom.

Sudeći po fotografijama, teško je oceniti da li je impresivnija unutrašnjost ili spoljašnjost kuće. Gledano sa ulice, imanje izgleda više kao malo selo u mediteranskom stilu, nego kao vila na Beverli Hilsu - što svakako ne umanjuje njegovu lepotu.

Ali, kada zavirite unutar kuće, tek onda shvatate koliko je prostrana i luksuzna. Blizu glavne kuće je i garaža za dva automobila, a posebnu čar daju italijanski čempresi, složeni kameni zidovi i negovana loza.

Uostalom, ostavljamo vam da sami ocenite ovu impozantnu kuću, budući da fotografije govore više od reči.

Video: Zavirite u unutrašnjost prvih 3D kuća koje su spremne za useljenje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milona

    18. april 2022 | 21:39

    Ovo je predivno. Kad vidim kuce u obliku kocke sa tri staklena zida dodje mi muka. Pogotovo na planini.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>