• 1

Ovako izgleda nova vila najseksepilnijeg muškarca na svetu: Glumac iskeširao silne milione

Impozantna nekretnina izgrađena je 2020. godine, a prostire se na oko pola hektara zemlje...

  • 1
Michael B. Jordan kuća Foto: Profimedia/CRISNET/Planet

Ako volite svet nekretnina, enterijera i uređenja doma, onda je i ovo tekst za vas, kao i mnogi koje smo do sada radili, a koji se tiču velelepnih vila, raznoraznih stanova i imanja.

Naime, poznato je i da slavne ličnosti vole da "menjaju" svoje domove, tj. da biraju nove destinacije - luksuznije, atraktivnije. Ovoga puta to je učinio i američki glumac Majkl B. Džordan(35).

Inače, Džordan je nominovan za Emija 2018, za naučno-fantastični triler "Fahrenheit 451", a takođe je i zvezda filmova "Fruitville Station" i "Black Panther". Pretprošle godine je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu.

Jednom rečju, čini se da je uspešan na svim poljima, a pre svega profesionalno - što mu je donelo i veliku zaradu. Amerikanac je nedavno pazario vilu iz 2020. od 12,5 miliona dolara, u popularnoj zajednici Ensino, u Los Anđelesu.

"Trebalo bi da ima dovoljno mesta za Džordana i njegovu izabranicu Lori Harvi, usvojenu ćerku komičara/TV voditelja Stiva Harvija", piše Dirt.com.

Iza kapija se nalazi zemljište od oko pola hektara, a kuća ima ukupno osam spavaćih soba i deset kupatila, plus još četiri toaleta. Adaptirano stepenište povezuje tri sprata — tu je i lift — a zidovi od stakla "otvaraju" prostor.

Cela imovina je zaštićena visokotehnološkim sigurnosnim sistemom koji kontroliše najsavremeniji sistem pametne kuće. Bilo da je reč o glavnoj kući ili nekom od pomoćnih objekata, svaka od spavaćih soba ima sopstveno kupatilo, dok primarni apartman ima dva kupatila, zajedno sa kaminom i balkonom.

Detalj u kući koji se ističe jeste "specijalni ormar za cipele", kao i nekoliko raskošno opremljenih svlačionica. Donji nivo pruža mogućnosti za razonodu i rekreaciju, poput salona sa profesionalnim barom, bioskopa, vinskog podruma sa kontrolisanom temperaturom i prostorije za spa tretmane.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    30. maj 2022 | 23:10

    Ovi nasi politicari da se smiju pohvalit., zasjenili bi i iznenadili mnoge glumce i sportiste svojim.vilama i gradovima koje posjeduju.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>