• 1

Dopada vam se ova kalifornijska oaza? Još da znate kome pripada, a možete je i rentirati

Mesečna cena je 30.000 dolara, pa "ko voli, nek' izvoli"

  • 1
Sandra Bulok kuca vila Foto: Compass / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Leto je, ko može - maksimalno uživa u svom slobodnom i lepom vremenu, a kuća čije fotografije možete pogledati u galeriji (ispod) raspametiće sve ljubitelje jednostavnog i modernog dizajna.

Poseban benefit? Vlasnica božanstvene kalifornijske nekretnine je glumica Sandra Bulok, koja je odlučila - ne da proda - već da iznajmljuje svoju oazu sa prostranim imanjem, dve spavaće sobe i dva kupatila.

Izgrađena je 1958. godine, a mesečna kirija je "prava sitnica" - 30.000 dolara.

Dirt.com ovih dana piše da Sandra Bulok može biti vaš novi stanodavac, te da otvoreni pogledi ka vodi mogu biti samo vaši, ali pod uslovom da možete to da "iznesete" finansijski.

Bulok je potpuno preuredila vilu, budući da je stara 64 godine, sa sve podovima od tvrdog drveta i širokim lestvama, zatim sa staklenim zidovima i kuhinjom opremljenom vrhunskim uređajima Wolf i SubZero.

Takođe se ističe da se imovina nalazi u zajednici koja ima čuvara 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, gde su neki od komšija drugi poznati ljudi, poput Hale Beri. Bulok je vilu kupila 2020. za 5,3 miliona dolara, a mimo nje poseduje još jednu kuću u istoj enklavi.

Druga kuća je veća i takođe se nalazi na obali okeana. Amerikanka je koristi kao ličnu kuću za odmor.

Ostali značajni detalji konkretno ove nekretnine za izdavanje uključuju ograđeno i zatvoreno dvorište sa trpezarijom na otvorenom, kao i prostor za sedenje gde su bar i roštilj. Unutra je kombinovani deo - dnevni boravak sa trpezarijom.

Glavna spavaća soba ima impresivan pogled na okean.

Video: Ovo su cene izdavanja najtraženih stanova u Beogradu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>