• 0
 ≫ 

Vergara je godinama najplaćenija TV glumica: Zavirite u njen impresivni dom koji upravo prodaje

 ≫ 

Imanje je kupila 2014. za oko 10 miliona dolara. Sada ga prodaje za dvostruko više para, a izgleda kao iz bajke, otmeno i šik

  • 0
Sofia Sofija  Vergara kuca vila Foto: Sothebys via The Grosby Group/ Profimedia//JEAN-BAPTISTE LACROIX

Kolumbijsko-američka glumica i model, Sofija Vergara (50), odlučila je da proda svoju impresivnu kalifornijsku vilu. Nalazi se u Los Anđelesu, a cena joj je "prava sitnica" - 19,6 miliona dolara.

Doduše, kako piše Dirt.com, kuća je renovirana, vrlo je otmena, na top lokaciji - Beverli Hilsu, a za enterijer je bila zadužena Dženifer Bevan.

Prodavac, međutim, nije samo lepa latino zvezda, već i njen partner, glumac Džo Manganijelo.

Imanje datira iz 2006. godine, a neverovatan je podatak da vila ima čak 11 kupatila. Takođe, poseduje 7 spavaćih soba. Prošle su pune dve godine otkako je Vergara kupila svoj novi dom u Los Anđelesu, raskošnu vilu u toskanskom stilu, tako da nije iznenađenje što ovu kuću sada prodaje.

Nešto je manja od Sofijine nove oaze za stanovanje i uživanje, mada je rađena u istom stilu. Iako se nalazi prilično blizu puta, kuća je skoro pa sakrivena od pogleda javnosti, iza zidova, kapija i ogromne žive ograde.

U sklopu poseda je i garaža, okrenuta prema prednjem delu kuće, u koju ima mesta za tri automobila.

Vergara je ovo imanje kupila još 2014. godine, plativši ga 10,6 miliona dolara. Od tada, zvezda "Moderne porodice" i njen suprug su ga u potpunosti preuredili. Enterijer sada obiluje mešavinom belih, crnih i zemljanih tonova, i deluje "šik", kako opisuje Dirt.com.

Foaje ima elegantno zakrivljeno stepenište koje vijuga do drugog sprata kuće, potpuno novu kuhinju - opremljenu mnoštvom vrhunskih uređaja i sa velikim ostrvom u centru, zatim prostranu dnevnu sobu i trpezariju, a svuda se nalaze masivni lusteri. Ispod televizora je kamin, a dnevni boravak je skroz u bež tonovima.

Tu su i francuski prozori duž cele jedne bočne strane, koji se otvaraju prema dvorištu, potom, vaze sa cvećem kao i knjige o modi na stolu. Fotografije spavaćih soba trenutno nisu dostupne, ali je poznato da ima pet soba za porodicu, i još dve za osoblje.

U okviru objekta se nalaze i bioskop, kancelarija/biblioteka i teretana. Na donjem nivou, praktično u podrumu, nalazi se bar sa pićima koji, piše Dirt.com, "garantovano podiže atmosferu među gostima".

Dvorište je okruženo visokim živim ogradama i drvećem, kako bi se obezbedila privatnost za kojom čeznu svi slavni. Postoje i bazen sa SPA ugođajem, trpezarija na otvorenom i roštilj.

Sofija Vergara je, inače, osam uzastopnih godina bila najplaćenija televizijska glumica na svetu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>