• 0
 ≫ 

Dok je Liz Tras podnosila ostavku, Džonson uživao u luksuznom odmaralištu?

 ≫ 

Sa 7.000 hektara, Casa de Campo je poznata kao omiljeno mesto za boravak poznatih

  • 0
Dominikanska Republika, Boris Džonson, odmor, vila Foto: Casa de Campo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pre nego što je odjurio nazad u Veliku Britaniju, za navodnu, iznenadnu drugu ponudu za premijera, šuška se da je Boris Džonson boravio u luksuznom rezortu vila u Dominikanskoj Republici prenosi Pagesix.

Sa 7.000 hektara, Casa de Campo je poznata kao omiljeno mesto za boravak poznatih, uključući pokojnu modnu ikonu Oskara de la Rentu, ali i Džej - Zija, Bijonse, Dženifer Lopez i mnogih drugih.

Džonson je, prema saznanjima medija Page Six, morao da skrati svoj odmor kako bi požurio da se vrati u Britaniju nakon što je premijerka Liz Tras podnela ostavku, što je ujedno čini i liderom sa najkraćim mandatom u istoriji, sa svega provedenih 44 dana na toj poziciji.

Ipak, nekadašnji premijer Džonson istakao je da se neće opet kandidovati.

Izvor lista rekao je da je bivši premijer bio smešten u "privatnoj vili", doduše nisu rekli ko je vlasnik iste. Navodno, cena noćenja u ovoj kući sa četiri spavaće sobe košta preko 2.800 dolara (oko 2.820 evra) tokom vikenda.

"Ja verujem da je planirao da ostane duže, ali je otišao ranije, možda zbog situacije u Britaniji", naveo je izvor.

Džonson je po povratku, viđen u ekonomskoj klasi sa svojom porodicom.

- Gospodin Džonson sedi u ekonomskoj klasi, poprilično blizu kraju aviona, sa svojom suprugom i decom. Jedan od njegove dece se penje na njega. U odelu je, duboko u svojim mislima - istakao je reporter lista Sky News, koji je primetio bivšeg britanskog premijera na letu.

Britanska javnost baš nije oduševljena Džonsonovim luksuznim putovanjima nakon objave ostavke u julu.

Gardijan je napisao da "Džonson uživa u nizu luksuznih odmora dok Velika Britanija prolazi kroz ekonomske nemire i sve dublju krizu troškova života".

Video: Kako naći stan u situaciji kada cene nekretnina i zakupa divljaju?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>