• 1

Reši rebus: Ova fotografija najbolje objašnjava trenutnu situaciju na tržištu nekretnina

Autor objave želeo je da ukaže na nerealne cifre koje stanodavci traže za uslove koje nude

  • 1

Jedan mladić našalio se na društvenim mrežama postavljajući fotografiju stana sa veoma čudnim rasporedom uz komentar: "Vračar, za studenta nepušača, bez životinja. 450e + depozit".

Iako je jasno da nije reč o stanu u Srbiji, autor objave želeo je da ukaže na nerealne cifre koje stanodavci traže za uslove koje nude, koristeći dolazak Ukrajinaca i Rusa u našu zemlju.

Kako se može videti na fotografiji, da biste došli do toaleta, morate da spustite "nekakvu rampu", a ispod vas se krije rupa, odnosno stepenice.

- Stepenice u Maču Pikču-u su mala maca za ove - stoji u jednom od komentara, dok se drugi korisnik našalio:

- Jel može za 500e? Stan je vrh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Real Estate Fails (@badrealestatepics)

Telegraf Biznis već je pisao o nerealnim oglasima koji su sve češći, kako se stanodavci nadaju da će izvući što više novca od krize.

Tako se prodaje stan od 11 metara kvadratnih na Dorćolu za 26.000 evra, ali sa jednom cakom, u kvadraturu je uračunat toalet koji se nalazi u dvorištu zgrade.

Isto tako, stanodavci ne prezaju od nerealnih povećanja kirije, pa je tako našoj koleginici čak dva puta povećana u samo šest meseci.

Ipak, čini se da neki "uspešno i izdaju nekretninu", pa se tako jedna Ruskinja pohvalila da u Srbiji stan plaća "samo 1.000 evra".

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    5. novembar 2022 | 14:29

    Majka Muju šišala "bez struju"... ili ti srpski rečeno, dok " ima ćuraka biće i podvarka"... a za one koji ne mare za ove poslovice, srećna kupovina...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>