• 0

Kupio običan čamac i od njega napravio čudo: Prodaje ga za 20.000 funti, a posebno intrigira enterijer

"Ova kućica ima energiju za sebe, mnogi zastaju i traže da se fotografišu pored nje", kaže njen tvorac, Daren Braun

  • 0
Londonski entuzijasta za železnička vozila Darren Brown potrošio je 20.000 funti da napravi ovaj čamac od cevi Foto: Will Dax/Solent News & Photo Agency / Solent News / Profimedia

Oni koji vole da se kreću železnicom ili čamcem, sada imaju priliku da kupe "dom iz snova", i to u vidu plovila konstruisanog za kanale.

Jedinstvena plutajuću kuću, nazvanu Viggles, njen vlasnik Daren Braun (39) iz Londona dao je na prodaju za 20.000 funti. Čamac je Darenova zamisao, ali je zanimljivo da iznutra podseća na voz.

Ovom kreativnom momku je bilo potrebno šest meseci da napravi Viggles, a za Mirror je otkrio kako mu je žena rekla da će "oslikavanje čamca kao podzemnog voza privući samo ljubitelje železnice".

Ispostavilo se, međutim, da je neobična kućica popularna kod svih.

- Ova kućica ima energiju za sebe, mnogi zastaju i traže da se fotografišu pored nje. To je jedna drugačija energija - priča Braun i dodaje da je oblik čamca bio inspiracija za celu temu Underground, odnosno podzemne železnice.

- Sada je zovemo i Mind the Gap, zbog očiglednih sličnosti između ulaska u podzemnu železnicu i ulaska na čamac sa obale - priča dalje Britanac, i napominje da su se za Viggles interesovali i poslovni ljudi.

Braun je, inače, baštovan i negovatelj, koji je kupio ovaj čamac u januaru. Sada je od njega napravio pravu atrakciju.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>