• 2
 ≫ 

Ovo je najjeftinija "kuća" u Beogradu: Ima 9 kvadrata, cena prava sitnica

 ≫ 

"Postoji mogućnost da se napravi stambeni prostor nadgradnjom", navodi se u oglasu

  • 2

Telegraf Biznis se već dugo intenzivno bavi nekretninama, posebno u Srbiji. Pratimo cene, ponude, aktuelnosti, i do sada smo nailazili na razne oglase za prodaju/izdavanje, ali nas retko kad nešto ovako "iznenadi".

Naime, nedavno je na jednom domaćem sajtu za oglašavanje nekretnina osvanuo oglas uz opis: "Prilika za kupovinu ostave. Nalazi se u dvorištu kuće".

Ono što najpre zapadne za oko jeste sam izgled ostave koja nikako nije u "sjajnom stanju", a druga stvar je cena. Vlasnik traži čak 10.600 evra za objekat smešten na Zvezdari, u naselju Slavujev venac. 

Kao tip nekretnine, navode da je u pitanju "kuća", te da je objekat uknjižen i ima 9 kvadrata. To znači da je cena po m2 1.178 evra.

"Postoji mogućnost da se napravi stambeni prostor nadgradnjom. U suprotnom, može se koristiti kao ostava. Ne postoji mogućnost za garažu", dodaje se dalje u oglasu.

Pogledajte kako izgleda ostava koja se nudi za paprenu cifru.

Činjenica je da cene nekretnina divljaju mesecima unazad u celoj zemlji, a posebno u Beogradu i Novom Sadu, koji umnogome "prati" prestonicu po visokim cenama.

Ali, prema našem nedavnom saznanju, Rusi su prestali da dolaze u tako velikom broju kao pre, tako da se očekuje pada cena nekretnina, bilo da je reč o izdavanju ili prodaji.

Video: Ovo je grad u koji je uloženo najviše sredstava EU

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZDJB

    25. decembar 2022 | 15:13

    I svinjac je uredniji i sredjeniji nego ova tzv kuca. Da li ovaj vlasnik misli da je narod budala da kupi ovaj cumez. Ali nije narod budala a prodavac cumeza je ispao....

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>