• 0

Oskarovka koja je glumila kraljicu Elizabetu prodaje nekretninu: Zavirite u kuću koja odiše starim Holivudom

Imanje se prostire na otprilike 3.400 kvadratnih metara

  • 0
Helen Mirren, Miren, vila Foto: Zillow via Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Nagrađivani holivudski par Tejlor Hekford i Helen Miren prodaju svoj dugogodišnji dom u Los Anđelesu za nešto manje od 17 miliona dolara (oko 15,7 miliona evra).

Imanje se prostire na otprilike 11.200 kvadratnih stopa (oko 3.400 kvadratnih metara), na kojem se nalazi glavna i gostinjska kuća, sa ukupno osam soba i jedanaest kupatila piše mansion global.

Ova "jedinstvena kuća", kako se navodi na tržištu, ima uređenu baštu, bazen, garažu za pet automobila i uređenu terasu na kojoj se mogu priređivati proslave.

- Ova nekretnina odiše starim Holivudom, i činjenica da je od izgradnje imala samo četiri vlasnika, i da su sve uticajne holivudske ličnosti, dodatno pojačava to - navodi agent za nekretnine.

Kuća je izgrađena 1911. godine, a čast da bude prvi vlasnik imao je Dastin Farnum, najpoznatiji po američkom vesternu "Squaw Man". Kasnije je u njoj živeo pisac i producent Mark Helinger, a naposletku izvršna producentkinja tv serije "Perry Mason" Gejl Patrik.

Gospodin Hekford (78), koji je osvojio Oskara za najbolji kratki akcioni film uživo za "Teenage Father” (1979), kupio je nekretninu 1991. godine. Sa Helen Miren, koja je takođe osvojila Oskara za ulogu kraljice Elizabete II u filmu "The Queen", oženio se 1997. godine.

Iako holivudski par nije bio dostupan za komentar, agent navodi da su odlučili da prodaju kuću jer "sve više vremena provode izvan države".

Video: Jedna noć u njemu vredi kao prosečna plata u Srbiji: Otvara se prvi plutajući rizort na svetu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>