• 15
 ≫ 

"Nisam znala da živim na Menhetnu": Za stan u Šumicama traže pola miliona evra

 ≫ 

Drugim rečima, cena po m2 je skoro 6.500 evra, a pritom nije reč o velelepnoj vili sa bazenom, već o renoviranom stanu

  • 15
Voždovac, Šumice, Rada Neimara Printskrin: Googlemaps, Pixabay

Da ne bude zabune, sudeći po fotografijama dostupnim na sajtu jedne domaće agencije za nekretnine - stan o kojem danas pišemo izgleda prelepo. Renoviran, svetao, sa luksuznim predmetima, dobro pozicioniran.

Ali, čak i uz sve to - cena je zaista previsoka. Za nekretninu lociranu na Voždovcu, u Šumicama, u Ulici Rada Neimara, traže neverovatnih 480.000 evra. Pritom, reč je o 75 kvadrata stambenog prostora.

To znači da je cena po metru kvadratnom 6.400 evra, što prevazilazi sve dosadašnje okvire za ovaj deo prestonice, ali i za mnoge druge.

Podsećamo da je prosečna cena za ovaj deo grada (Voždovac-Šumice) - 2.060 evra po m2, mada su cifre dosta varirale, ali teško prelaze 3.000 do 3.500 evra.

Mimo samog enterijera, dodatna prednost je spratnost - stan je na drugom od šest spratova, i ima etažno grejanje. Uknjižen je, ima terasu, klimu, lift.

Ipak, javila nam se čitateljka koja je "šokirana" cenom, jer živi u komšiluku i smatra da su stvari otišle predaleko. Ona je svoj stav podelila i putem Fejsbuka, uz opis objave: "Pola miliona... Komšiluk... Nisam znala da živim na Menhetnu".

Nekretnine, stan, oglas Foto: Telegraf.rs

Što se tiče ostalih detalja, ovako glasi opis oglasa:

"Stan ima odličan raspored prostorija, u jednom delu je veliki dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom i prostrana terasa, u drugom delu su dve spavaće sobe, kupatilo i toalet. Prodaje se kompletno namešten. Uz stan dobijate veliku garažu od 26 m2 sa odvojenom ostavom".

Dakle, garaža sa ostavom je svakako dodatni plus.

Takođe piše kako se nekretnina nalazi "u novoj zgradi vrhunskog kvaliteta u mirnom delu grada, sa odličnim ljubaznim komšijama". Piše i da je na 2 do 3 minuta hoda od parka Šumice, osnovne škole, nekoliko obdaništa, muzičke škole i gimnazije.

"U blizini je *** hipermarket sa radnim vremenom 00-24", dodaje se.

Ipak, smatrate li da je ovo previsoka cena za sve navedeno, ili nije?

Video: Cena prava sitnica: Kuća iz snova koju možete postaviti gde god poželite

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan Vasic

    22. januar 2023 | 09:46

    Za 500.000 eura mozete da zivite 500meseci X 1000eura mesecno,opusteno i bez stresa.Prodavac to zna.a da li vi to znate?

  • Vip

    22. januar 2023 | 09:29

    Budala rekla pa ko se upeca upecao se. Tako ti je kod nas za sve. Povrće, voće , drva , dnevnice za rad sad stanovi. Šta li je sledeće? Posle nam kriv djavo ako ulje poskupi 10 dinara a kad poskupe cigarete svi ćute.

  • Vitez Koja

    22. januar 2023 | 10:35

    Voleo bih da nam jave ako neko kupi taj stan, da ga proglasimo za budalu godine.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>