• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imanje sa pogledom na srpski Portonovi košta kao polovni auto: Prizor nestvaran, kao iz filma

Vreme čitanja: oko 1 min.

Priroda je toliko lepa, posebno zimi, da pruža mir neophodan svima koji žive i rade u gradu

  • 2

Za cenu po kojoj se prodaje čitavo zemljište u prelepom delu Šumadije - danas jedva da možete da kupite solidan automobil.

I dok se parče zemlje negde zaista ceni kao suvo zlato, i prodaje možda čak po nerealnim cenama, ovaj domaćin svoj - kako kaže - "raj za dušu i oči", prodaje za svega 9.000 evra.

U pitanju je plac koji se prostire na 22 ara, sa 50 metara asfaltiranog puta, i na kojem je drvena kućica od 9 kvadrata.

Zemljište se nalazi u selu Jelovik, i kako se navodi, ima prelepi pogled ka planinama Bukulja i Rudnik. "Postoji mogućnost da se kopa bunar; nema struje ni vode, a bandera se nalazi na 80 metara od placa", piše dalje.

Inače, domaće planine i banje su posebno od 2020. doživele pravu ekspanziju, a okolina Rudnika i Bukulje smatra se jednim od najlepših predela u Srbiji.

Pre tačno dve godine smo pisali o tome da Bukulja ubrzano postaje top destinacija, gde se kuće mogu pronaći već za 5.000 evra. Pritom, to su bile cene u jeku rasta cena na tržištu nekretnina.

Ona je "biser" Aranđelovca, ali i Šumadije generalno. Njen turistički potencijal počeo je da jača kada su posetioci krenuli da otkrivaju čari ovih delova Srbije, ali i zahvaljujući luksuznom hotelu smeštenom u centru Aranđelovca.

Veliki turistički potencijal grada je svakako park, odnosno Bukovička banja, smešten u središtu grada - ujedno i razlog dolaska turista sa svih strana.

Video: Poklanja dve kuće, restoran i imanje: Neverovatna odluka Milana iz Ljiga, uslov je samo jedan

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Td

    11. februar 2023 | 16:56

    Dobro,kosta 9000e,i sta da radi covek sa rim zemljistem,da sadi kukuruz?! Prvo koliko kosta dozvola za gradnju,ako je zemljiste uopste gradjevinsko,zatim projekat,materjal,izvodjac radova...! Izgradnja kuce je u danasnje vreme nemoguc poduhvat za normalnog coveka,to je rezervisano za lopove- politicare,tajkune i bogatase...

  • Lela

    15. februar 2023 | 03:25

    U tom selu, u kome posedujem plac, predračun za izgradnju prizemne kuće od 100kvm iznosi u najsivljoj gradnji oko 100000 e (provereno na više mesta). Naravno da smo odustali. Ne znam zašto se forsira priča o budzašto vikendicama kada je u realnosti stvar potpuno drugačija.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>