• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mark Volberg konačno prodao jednu od najskupljih kuća u državi: Ipak, po značajno nižoj ceni od tražene

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi vlasnici nisu imenovani, a šuška se da dolaze iz Kine

  • 0
Mark Wahlberg Volberg Mark Volberg / Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako nije dobio željenu sumu, glumac Mark Volberg konačno je pronašao kupca za svoju luksuznu kuću u Severnom Beverli parku u Kaliforniji piše Dirt.

Podsetimo, o njegovoj nekretnini prvobitno smo pisali u aprilu prošle godine kada ju je nudio za 87,5 miliona dolara, a zatim je u decembru "oborio" cenu na 79,83 miliona dolara. Ipak, uspeo je da je proda za značajno manju sumu - 55 miliona dolara u kešu.

Pričalo se da neimenovani strani kupci potiču iz Azije, a podaci o imovini sada pokazuju da imaju veze sa Hong Kongom i kontinentalnom Kinom. Ali pored toga, zapisi takođe potvrđuju da su to iste osobe u senci, koje su pre samo četiri meseca uložile još 55 miliona dolara za vilu rijaliti zvezda Terija i Heder Dabrou.

Volberg je kupio imanje za 8,25 miliona dolara 2009. i angažovao je arhitektu Ričarda Landrija da izgradi kuću. Landri je završio posao pet godina kasnije, ugradivši 12 spavaćih soba, 20 kupatila i bezbroj raskošnih soba.

Nekretnina je opisivana i kao sedmi najveći dom, dostupan na tržištu okruga Los Anđeles. Pevačica Adel, na primer, ima luksuznu rezidenciju u komšiluku.

Glumac i njegova supruga Rea Durham se sele u Las Vegas gde su prošle godine potrošili više od 30 miliona dolara za kupovinu luksuzne vile i dve parcele i dve slobodne parcele.

A što se tiče misterioznih kupaca, koji su za četiri meseca potrošili 110 miliona dolara na nekretnine list pretpostavlja da će Beverli park koristiti kao glavnu rezidenciju, dok će vilu na obali Njuporta koristiti za odmor.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>