• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznata hotelska grupacija preuzima većinsko vlasništvo nad dubrovačkim "Platom"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hotel Plat nalazi se u jednom od najlepših delova Dubrovačke županije na svega petnaest kilometara od grada

  • 0

Kompanija Karisma Resorts International postala je jedini vlasnik društva KHA četiri d.o.o., većinskog vlasnika Hotela Plat u Dubrovniku.

Hotelska grupacija je još pre pandemije koronavirusa imala plan za oživljavanje pomenutog hotela i pratećeg turističkog kapaciteta.

- Karisma je kompanija koja ima više od 20 godina iskustva u industriji luksuznog hotelijerstva i ima znanje, želju i resurse da postojećem lokalitetu, ali i celoj turističkoj zajednici donese novu vrednost, a Hotele Plat pretvori u vrhunsku turističku destinaciju u skladu sa najboljim stručnim i ekološkim praksama - istakao je Nemanja Kostić, direktor Karisma Hotels & Resorts za Evropu i Bliski istok.

Hotel Plat nalazi se u jednom od najlepših delova Dubrovačke županije na svega petnaest kilometara od grada i samo 10 kilometara od aerodroma Dubrovnik.

Očekuje se da će ovo preuzimanje biti značajno i za lokalno stanovništvo, te da će doneti dodatan novac u budžet, zaposlenje lokalne radne snage i saradnju sa lokalnim dobavljačima proizvoda i usluga.

Karisma je inače jedna od vodećih svetskih grupacija u oblasti hotelskog menadžmenta sa 8.000 zaposlenih u 25 turističkih rizortova, a ima i strateško partnerstvo sa kompanijom Paramount za hotele Nickelodeon Hotels & Resorts, u Meksiku i Dominikanskoj Republici, kao i sa kompanijom Margaritaville.

Hoteli ove grupacije redovno se nalaze na svetskim listama iz oblasti turizma i ugostiteljstva.

Video: Hotel u kome noć košta 5.000 evra, piće 150: Zavirite u dragulj jezera Komo za one sa dubljim čepom

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>