• 4

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za 24 kvadrata u Beogradu traže 500 evra kirije, plus je što "nije na poslednjem spratu": Pogledajte nameštaj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stan se tačnije nalazi na četvrtom spratu od sedam

  • 4
Renovirana garsonjera kod Brankovog mosta Foto: Halo oglasi

Svi volimo lep pogled uz prvu jutarnju kafu i oduvek je važilo da određene lokacije diktiraju i cenu kvadrata, ali da li je to zaista i opravdano?

Naime, na oglasima za izdavanje nekretnina pojavio se jedan koji potkrepljuje gore navedenu tvrdnju. Za garsonjeru od 24 kvadrata kod Brankovog mosta, vlasnik stana traži 490 evra, a kao prednost navodi činjenicu da "nije na poslednjem spratu".

Stan se tačnije nalazi na četvrtom spratu od sedam, i u pitanju je stara gradnja. Ipak, u oglasu se dodaje da je stan renoviran i namešten.

"Funkcionalan, nov opremljen stan. Mirna oaza u strogom centru grada. Izuzetan pogled. Stan je kompletno renoviran, svetao, osunčan, orijentisan ka dvorišnoj strani i sa pogledom na Beograd, tišina zagarantovana", stoji u oglasu.

Navodi se da je pogodan za poslovni prostor, poslovne ljude ili za jednog studenta. Podsetimo, Telegraf Biznis nedavno je pisao kakve nekretnine studenti sada mogu da nađu za do 250 evra, ali i da takve stanove ne mogu da dele sa nekim, zbog kvadrature.

Stan poseduje balkon. U galeriji fotografija možete videti kako izgleda garsonjera.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>