• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Garsonjera u centru Beograda za 100 evra? Da moguće je, ali postoji jedna "caka"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako se često na oglasima mogu naći stanovi kojima podstanari i nisu baš zadovoljni, jedan je privukao pažnju mnogih

  • 0
Zgrada stanovi kljucevi od stana kuće Foto-ilustracija: Pixabay

Oni koji nisu bili u potrazi za stanom u Beogradu, nadajući se da će oazu mira pronaći na dobroj lokaciji i još sa pristupačnom cenom, ne znaju šta znači verovati u sreću.

Iako se često na oglasima mogu naći stanovi kojima podstanari i nisu baš zadovoljni, jedan je privukao pažnju mnogih - Garsonjera u Takovskoj za 100 evra. Ekipi Telegraf Biznisa javila se čitateljka koja je ispričala svoje iskustvo.

Kako nam je pojasnila, na "prvu" je sve delovalo odlično.

- Tu je dnevna soba, kuhinja, kupatilo, za taj novac šta se više može očekivati, međutim, glavni detalji nisu prikazani - priča čitateljka i dodaje:

- Najpre, iako se danas iznajmljuju mnogi sutereni koji su u odličnom stanju te pružaju kvalitetan život, kada je ova garsonjera u pitanju, vi ćete živeti dva nivoa ispod zemlje. Dok silazite ka svojoj oazi mira, najpre morate proći mračne stepenice dok se oko vas nalaze zidovi sa rupama, pa ujedno možete videti šta se dešava i ispred zgrade.

Pojašnjava i da nakon napornog dana na poslu, sve što želite je da se okupate i odmorite, ali u ovom stanu ni to nije jednostavno.

- Vrata od kupatila u donjem delu imaju velike rupe, a s obzirom na to da nemate tuš kabinu, već vam je tuš prikačen za umivaonik koji se nalazi tik pored vrata, morate da se opremite peškirima, ako se ne setite boljeg rešenja.

Kuhinja se nalazi u sklopu dnevne, koja je ujedno i spavaća, ali to je već i očekivano za ovaj novac, na ovoj lokaciji - dodaje.

Ipak, kako nam je rekla čitateljka, iako stanodavac nije mnogo uložio u ovaj mali prostor, jasno je da nije "napumpao" cenu, te je za prvu pomoć i te kako prihvatljivo.

(Telegraf Biznis)

Video: Kako naći stan u situaciji kada cene nekretnina i zakupa "divljaju"?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>