• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodica iz Teksasa odbila milione za svoju imovinu i umesto toga uradila nešto izvanredno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Projekat je trebalo porodici Urbanička da donese 125 miliona dolara

  • 0
zemljište, imanje, land Foto: Pixabay

Odluka jedne teksaške porodice da proda svoju zemlju, pružila je ogroman podsticaj lokalnim divljim životinjama, iako su potencijalno izgubili milione dolara.

Postepeno širenje imovine Ronija i Terija Urbančika, tokom perioda od 30 godina, dovelo je do toga da su akumulirali 750 hektara prelepe šume piše Yahoo news.

Prvobitno, plan je bio da se u toj oblasti izgradi predgrađe, koje bi obezbedilo dom za 2.400 porodica, za one koji pokažu interesovanje da žive u ovom seoskom raju.

Projekat je trebalo porodici Urbanička da donese 125 miliona dolara, ali je naišao na protivljenje lokalne zajednice i lokalnih ekoloških grupa.

Kada im je Teksaško odeljenje za parkove i divlje životinje ponudilo 25 miliona dolara za kupovinu 515 hekara, sa ciljem da područje pretvore u državni park, porodica je znala da je to savršen dogovor.

- Imali smo mnogo fantastičnih uspomena tamo, a sada će ljudi u Teksasu zaista uživati u narednih hiljadu godina - zaključio je Roni Urbanička, koji je vlasnik betonske kompanije.

(Telegraf Biznis)

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>