• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vila iz pakla na prodaju za neverovatnih 10 miliona: Nekad u njoj uživala elita, sad se raspada

S. Ž.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Može da ima i lift koji vodi na sve nivoe

  • 0

Oronula vila na severnoj obali koja je nekada zabavljala elitu sidnejskog društva sada je na prodaji za vrtoglavih 10 miliona dolara. Nekada je bila jedna od vrhunskih kuća u Harbor Sitiju, a danas je kuća na 891 kvadratnom metru  postala magnet za vandale.

Kuća ide na licitaciju 8.marta, a već ima pregršt zainteresovanih.

Naravno u planu je da ima četiri spavaće sobe sa gornjim spratom posvećenim glavnoj spavaćoj sobi sa terasom, drugim nivoom za glavni dnevni boravak sa više terasa, trećim spratom za tri spavaće sobe - svaka sa sopstvenim kupatilom i najnižim nivoom koji ima salu za bilijar, teretanu i pristup bazenu.

Kuća u planu može da ima i lift do svih nivoa.

Vilu su naručili Leo i Helena Parer neposredno pre Drugog svetskog rata, ugostila je vrh društva i predstavljena je u australijskom časopisu Home Beautiful. Parov sin Entoni živeo je u kući sve dok nije umro 2015. kada je ona prešla u ruke Entonijevog staratelja koji ju je prodao za 6,6 miliona dolara mladom kineskom vlasniku i studentu arhitekte Edvardu Veiju.

Zapuštena godinama, vreme je da ode na prodaju ova fenomenalna viila koja ma pogled na luku sa celog mesta.

Ovako bi mogla da izgleda:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>