• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za 86 kvadrata iznad Autokomande traže 900 evra, pravdaju se da je "lux": Fotografije govore drugačije

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navode da su u cenu uračunati i troškovi

  • 1

Da je Autokomanda ponekad skuplja i od Dedinja (gde smo pretragom stan našli za 750 evra) govori oglas na koji smo danas naišli. Naime za stan, kako kažu, iznad Autokomande, vlasnici traže 900 evra mesečno, a u cenu su uračunate režije. Cenu pravdaju "luksuzom", a fotografije enterijera, čini nam se, ipak govore drugačije.

Iako je, ne sporimo sve novo, "luksuz" se nekako drugačije definiše. Trosoban stan se nalazi na 4. spratu i ima 86 kvadrata.

"Trostrano orijentisan, jako svetao, open space dnevni boravak sa trpezarijom, koji ima izlaz na dve zastakljene terase. Dnevni boravak je opremljen surround sistemom i 3D LCD TV. Kuhinja kompletno opremljena, kvalitetna bela tehnika, mali i veliki uređaji, ostava sa ugrađenim policama", navodi se u oglasu.

Dalje stoji da postoje dve odvojene spavaće sobe sa američkim plakarima. Kupatilo je renovirano, a posebno se ističe da poseduje "džakuzi kadu".

" U ulaznom delu stana nalazi se i toalet za goste, kao i dva ugradna plakara, za garderobu i cipele. Stan je izuzetno velike termo efikasnosti, nalazi se na 4.spratu zgrade sa liftom", piše u oglasu.

Za kraj se dodaje da stan nije pogodan za kućne ljubimce i da je useljiv od 1. maja. U galeriji fotografija možete videti kako stan izgleda.

Šta vi mislite, da li zaslužuje da ponese epitet "luksuznog"?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lola

    10. april 2024 | 01:01

    Sto se pravdaju? Ljudi imaju nekretninu i traze za nju 900 evra. Ko hoce uzme, ko nece, trazi drugu. Ja platila Majorku preko hiljadu evrica. Bi ja za 700, nije bilo. Hoteli istakli cene, - Imas para, nemas para!? Ko ne moze na Majorku, ima u Grckoj. Ko ne moze na Autokomandu, ima Sremcica. Ili stan pored. Zasto bi se bilo ko pravdao koliko trazi za svoju nekretninu? Ko ne moze u Beograd ima i Mladenovac, Kraljevo, Krusevac...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>