• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za 30 kvadrata traže 8.500 evra: Hitno prodaju kuću u selu Vučić, cena "poslednja"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se navodi u oglasu, radovi na kući su neophodni

  • 0
Kuća u selu Vučić kod Rače kragujevačke Foto: Facebook/Kuće i placevi na selu, planinama, rekama i jezerima- Prodaja i kupovina/Milena Radonjic

Kuća od 30 kvadrata, smeštena na 28,5 ari placa, hitno se prodaje za 8.500 evra u selu Vučić. Vlasnik navodi da je cena "poslednja".

Nekretnina ima struju, dok je voda povezana sa česmom u dvorištu, pa je neophodno da se uvede u kuću.

- Domaćinstvo ima struju, i vodu u dvorištu na česmi koja treba da se uvede u kuću. Kuća se sastoji od predsoblja i dve sobe, takođe je omalterisana - istakao je on.

Kako se dalje navodi, u selu se nalazi škola, brojne prodavnice, dom kulture, kao i teren za sport. Ipak, radovi na kući su neophodni.

- Idealno mesto za mir ko želi vikend odmor, a može i da se oformi domaćinstvo. Kuća je zapuštena i trebalo bi da se sredi. Potrebno je više truda nego para, zidana je tvrda građa i poseduje ploču i jako zdrave i dobre temelje, samo je zapuštena - pisalo je u opisu.

Selo Vučić se nalazi na pola puta između Kragujevca i Topole, a iako nosi ime kao prezime predsednika Srbije, nema nikakve veze sa njim.

- Ime našeg sela u suštini nema nikakve veze sa Vučićem, prema pričama starih ovde je nekada davno živelo dosta vukova, pa je tako i nastao naziv. Ipak, od kad se tako preziva i naš predsednik, anegdotama se ne zna broj. Meštani okolnih sela često kažu – idem malo do Vučića, kako je u Vučiću, a kad nas pitaju odakle dolazimo i mi kažemo iz Vučića, bude dosta smeha, dok se sporazumemo - ispričao je za RINU jedan od meštanina.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>