• 3
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kuća na Vračaru za 46.000 evra: U oglasu se opisuje "čaroban dom", a slike otkrivaju pravu istinu

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ova kućica nije samo idealan kutak za vas, ona je i pametna investicija za budućnost", navodi se u oglasu

  • 3

I kad smo mislili da smo videli sve, novi oglas u kojem se nudi kuća u Tršćanskoj ulici u Beogradu nas je "razoružao". "Kuća" gde je uknjiženo svega 19 kvadrata, dok se koristi oko 30 metara kvadratnih je na ceni od 46.000 evra, ali to nije sve...

U samom oglasu opisuje se kuća koja je prava oaza u srcu Beograda, spremna da postane nova omiljena destinacija za kupce i sigurna investicija za budućnost.

- Zakoračite u svoj novi početak u ovoj čarobnoj kućici u Tršćanskoj ulici - pisalo je u oglasu.

Ono što se posebno napominje je da će se putem rentiranja uloženi kapital sigurno brzo vratiti, kao i da nekretnina umesto mesta za stanovanje može služiti i kao poslovni prostor.

- Ova kućica nije samo idealan kutak za vas, ona je i pametna investicija za budućnost. Sa mogućnošću rentiranja ili dugoročnog ulaganja, ova nekretnina obećava stabilan povrat na uloženi kapital. Njena atraktivnost i funkcionalnost čine je poželjnom kako za one koji traže mirno mesto za stanovanje, tako i za one koji žele profitabilan poslovni poduhvat - navodi se u oglasu.

Međutim, slike "govore" drugačije.

"Slika vredi više od 1.000 reči", u ovom slučaju je savršen opis situacije. Umesto zagarantovanog komfora, za 46.000 evra dobijaju se i "posebni uslovi za život".

Naime, ako poželite da jedete, morate da izađete u hodnik, kako bi uzeli iz frižidera šta vam je potrebno, dok u kuhinji definitivno nema mesta za dve osobe, te je spremanje ograničeno. Takođe, dok spremate hranu, ujedno možete da perete veš, s obzirom na to da se u kuhinji nalazi i veš mašina.

(Telegraf Biznis)

Video: Kuća izgrađena u gotskom stilu iz 19. veka na aukciji, a početna cena će vas iznenaditi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    3. jun 2024 | 19:33

    Pa zar te nije bre sramota ,ovaj ćumez prodajes za 45000 eura? Pa kad je već dobra investicija i moze da se rentira, rentiraj ti pa zaradi Jos para ,ides samo u plus. Mogao si da stavis deciji bazen na naduvavanje ispred ulaznih vrata pa da naglasis da prodajes Vilu sa bazenom!

  • Kćerak u budžaku

    3. jun 2024 | 13:42

    Vau , ni sve patike ne mogu da stanu u ovaj kućerak!👎

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>