• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stan na poznatoj lokaciji u Beogradu od 65 m2, za samo 300 evra: Evo u čemu je "caka"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izdavanje stana je po ceni od 300 evra mesečno, uz depozit u visini jedne kirije

  • 0
Rudo 1, Konjarnik, Skočio sa zgrade Foto: Nikola Anđić

Pronaći povoljan stan na dobroj lokaciji je san mnogih, ali visoke cene i "bezobrazni stanodavci" su često šamar realnosti. Ipak, na oglasu u jednoj grupi na Fejbuku osvanuo je oglas koji je privukao pažnju mnogih. Naime na istočnoj kapiji Beograda, u ulici Rudo u ponudi je dvosoban namešten stan koji predstavlja idealnu kombinaciju povoljne cene i prostrane kvadrature.

Sa ukupnom površinom od 65 kvadratnih metara, stan nudi komforan životni prostor za sve koji traže kvalitetan smeštaj po pristupačnoj ceni.

Stan se sastoji od spavaće sobe, dnevne sobe, funkcionalne kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila i čak dve terase, što pruža dodatni prostor za uživanje i odmor. Namešten je i odmah spreman za useljenje, što predstavlja idealnu opciju za one koji žele da izbegnu dodatne troškove opremanja.

Jedan od ključnih aduta ovog stana je njegova lokacija. Ulica Rudo je poznata po svojoj povezanosti sa ostatkom grada zahvaljujući brojnim autobuskim linijama koje saobraćaju u blizini. Ovo omogućava stanarima brzu i jednostavnu komunikaciju sa svim delovima Beograda, što je posebno značajno za zaposlene osobe i studente.

Izdavanje stana je po ceni od 300 evra mesečno, uz depozit u visini jedne kirije. Ipak, infostan iznosi 11.000 dinara, što se može navesti kao "caka" koja ne bi svima odgovarala.

U blizini, u Ustaničkoj pronašli smo stan koji se nudi po ceni od 350 evra mesečno, ali kvadratura je skoro duplo manja, odnosno 29 metara kvadratnih.

Na istoj lokaciji, stan u iznosu od 50 metara kvadratnih, u ponudi je za 400 evra, te je jasno zašto se ljudi utrkuju da zakažu sastanak sa vlasnikom.

(Telegraf Biznis)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>