• 1

Ako već morate da se zadužite, odigrajte pametno!

Svadba, letovanje, novi auto, stan... brojni su razlozi za razmišljanje o novcu i kako do njega doći. Ako ste u situaciji da bez pozajmljivanja ispunite sve svoje želje, blago vama, ne morate da čitate dalje

 • 1

Možda vam treba samo malo novca na zajam, da premostite neke neplanirane troškove, a možda pozajmicom rešavate neka  životna pitanja. Na primer, mladi parovi koji žive u zajednici sa roditeljima žele da se odvoje i zasnuju svoju porodicu, u svom životnom prostoru. Neki bi voleli da kupe novi auto ili pokrenu sopstveni posao. Koji god da je razlog razmišljanja o zaduživanju, svima je cilj da to bude što povoljnije i da ne završe u dugovima koje neće moći da vrate.

KORISNI SAVETI

Pre nego što se zadužite postavite sebi sledeća pitanja:

- Kako da odlučim da li je moj cilj vredan zaduživanja?

- Kako će zaduživanje uticati na moj život ?

- Na koji način i koliko?

Možda imate nekog bliskog od koga možete da pozajmite novac, ali je verovatno mnogo češća situacija kada se  za dodatni novac morate obratiti banci.  Svakako pre odlaska u banku dobro proučite sve oblike zaduživanja, kako biste  znali sve prednosti i nedostatke svakog od njih. Informišite se koji način zaduživanja najviše odgovara vašoj situaciji, da vas rate kreditne kartice ili samog kredita ne bi koštale više nego što možete sebi da priuštite.

via GIPHY

NEZNANJE SE SKUPO PLAĆA

Samo po sebi, zaduživanje nije ni dobro ni loše; ono zavisi od konkretne potrebe, ličnih okolnosti i sklonosti, kao i izbora oblika zaduživanja. Ukoliko se odlučite da podignete kredit, na OVOJ platformi možete da se informišete o svim pojedinostima i glavnim elementima kredita. Budite obavešteni o svim detaljima zaduživanja i otplaćivanja duga, kao i pitanjima na koje morate pribaviti odgovore pre potpisivanja ugovora.

Znanje je uvek prednost!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Jaca

  14. jun 2019 | 16:50

  Ne moramo.! Dug je loš drug.. Bolje se malo "stisnuti" neko vreme, nego zaduživati..

  15
  8

  Podelite komentar