• 8

Mrzite kilometarske redove u prodavnicama?! Ovo je idealno rešenje za sve naše muke (VIDEO)

Merkator-S svim svojim vernim kupcima nudi - Sken za tren

  • 8

Svedoci smo digitalizacije gotovo svega. U trenutku kada je robotizacija maloprodaje krenula u svetu, krenula je i kod nas zahvaljujući kompaniji Merkator-S.

Ono što najveći deo populacije najviše nervira. u dobu kada svi negde žure i jure, jesu gužve i redovi. Međutim, ono što ova kompanija nudi svim svojim vernim kupcima jeste - Sken za tren.

Sken za tren je nova usluga za korisnike Super Kartice i platne Super Kartice koja vreme kupovine skraćuje na minimum. Sve što treba da uradite je da se registrujete sa svojom Super Karticom, uzmete skener i vaša brza kupovina može da počne.

Sken na tren

FOTO: Promo

Posebnim "gedžetom" kupci sami skeniraju bar-kodove proizvoda tokom kupovine, i na kraju samo obave plaćanje. Ne čekaju u redu na kasi i i te kako štede svoje vreme. Interaktivni "touch points" pruža potrošačima informacije o proizvodima u realnom vremenu, pregled ušteda, praćenje iznosa kupovina, i na taj način im omogućava da donose bolje odluke u kupovini.

Rezultati pokazuju da je potrošačka korpa kod ovakvih kupovina dva puta veća od prosečne, što dovoljno govori o zadovoljstvu kupaca.

Kako pravilno koristiti Sken za tren, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    U Ostatku sveta se ništa ne skenira već vrata na izlazu očitaju šta si pazario i obave transakciju

  • Sasa

    Ovo ima u Merkatorima u Bosni odavno

  • srb- vuk

    Tako ti radis posao kasijerke,i iskoristava tvoje vreme placas isto a radnice nisu potrebne i ko ovde koga zamajava ?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke