• 0

Realno super ponuda Sberbank keš i kredita za refinansiranje

Iskren, partnerski i profesionalni odnos jedan je osnovnih parametara prilikom odabira banke

  • 0
Sberbank SKK

Foto: Promo/Sberbank

Prateći potrebe i želje svojih klijenata, Sberbank se potrudila da kreira realno super ponudu i svima ulepša i olakša predstojeću jesen. Ukoliko želite da negde otputujete, obradujete sebe novim automobilom, renovirate kuhinju ili refinansirate postojeće obaveze Sberbank realno super ponuda keš i kredita za refinansiranje je pravo rešenje za vas.

- Sberbank Srbija se i ove jeseni potrudila da svojim klijentima obezbedi priliku da brzo, jednostavno i uz odlične uslove dođu do neophodnih novčanih sredstava ili da refinansiraju svoje postojeće obaveze. Maksimalan iznos kredita za koji mogu podneti zahtev je 3.000.000 dinara, uz rok otplate do 95 meseci, a svim klijentima koji podnesu zahtev online neće biti naplaćeni troškovi obrade - izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka sektora za razvoj proizvoda.

Realno super ponuda Sberbank keš kredita i kredita za refinansiranje trajaće do 29. novembra 2019. godine. Reprezentativni primer i više informacija pogledajte na veb sajtu banke www.sbrebank.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>