• 0

Uz keš kredit kuponi i vrednosni vaučeri: Nova ponuda Erste Banke donosi brojne pogodnosti

Erste Banka je pripremila posebnu ponudu gotovinskih kredita sa mogućnošću refinansiranja

  • 0

Uz svaki kredit klijenti dobijaju vaučer sa tri kupona za popust od po 2.000 dinara, koje mogu da iskoriste za povoljniju nabavku bele tehnike, desktop ili laptop računara i televizora (po 2.000 dinara za svaku kategoriju proizvoda). Klijenti koji uzmu kredit od 600.000 dinara ili više, dobiće i dodatni vaučer za kupovinu, u vrednosti od 6.000 dinara. Kupone i vaučere mogu iskoristiti u svim maloprodajnim objektima „Win Win“. U slučaju refinansiranja kredita unutar Banke, vaučer u vrednosti od 6.000 dinara se dodeljuje ukoliko je iznos dodatne gotovine jednak ili viši od 600.000 dinara.

Kuponi za popust prilikom kupovine u svim maloprodajnim objektima „Win Win“, za sve klijente kojim je odobren kredit

Za korisnike kredita iznad 600.000 dinara ili kredita za refinansiranje obaveza unutar Banke sa iznosom dodatne gotovine iznad 600.000 dinara, dodatni vaučer u vrednosti od 6.000 dinara

- U ovom periodu, klijenti keš kredite najčešće koriste za renoviranje i adaptaciju stana, kupovinu nameštaja i bele tehnike. Erste Banka je zato odlučila da u okviru svoje ponude gotovinskih kredita za sve korisnike obezbedi kupone i vrednosne vaučere, koje mogu upotrebiti za kupovinu pojedinih proizvoda - istakla je Zorana Aleksić, direktorka Sektora prodaje za stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnike u Erste Banci.

Ona je napomenula da se kredit može iskoristiti i za refinansiranje postojećih kreditnih obaveza, kao što su dug po kreditima, kreditnim karticama, dozvoljenom prekoračenju računa, te obaveza po lizing ugovorima, uz mogućnost isplate dodatne gotovine.

Građani zahtev za kredit mogu podneti onlajn, preko veb-sajta Banke ili putem NetBanking aplikacije, kao i u filijali, bez naknade za obradu zahteva.

Minimalan iznos kredita je 50.000 dinara, a maksimalan 3.000.000 dinara, u zavisnosti od kreditne sposobnosti i visine redovnih mesečnih primanja, uz rok otplate od šest do 95 meseci. Korisnici nisu u obavezi da prenesu primanja, a ponuda se odnosi i na gotovinski kredit za penzionere sa kolektivnim osiguranjem.

Ponuda za gotovinske kredite sa mogućnošću refinansiranja važi do 17. novembra 2019. godine.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>