• 0

Novitet na tržištu: Ne propustite Crveni petak

Ako uzmete keš kredit u Addiko banci, čeka vas pametni telefon

  • 0
Addiko Banka, Crveni Petak

Foto: Promo/Addiko Banka

Addiko banka, kao jedan od predvodnika inovacija na bankarskom tržištu, prvi put u Srbiji predstavlja akciju „Red Friday“. Ovog petka, 25.oktobra, one klijente banke koji uzmu keš kredit u iznosu većem od 600.000 dinara čeka pametni telefon.

- Red Friday predstavlja novinu na bankarskom tržištu Srbije i čini naše kreditne proizvode još atraktivnijim. Prateći nastojanje da izađemo u susret potrebama klijenata, ovim putem želimo da pokažemo da to zaista i mislimo - izjavio je Nebojša Pantelić, član Izvršnog odbora Addiko banke.

- Već smo prepoznati prema kvalitetu korisničkog iskustva, kao i kada su u pitanju naše m-banking i e-banking aplikacije. Novi klijenti će odmah imati mogućnost da se u to uvere, ako preuzmu naše aplikacije na telefonu koji ih čeka nakon uzimanja kredita. Na taj način će sebi dodatno olakšati svakodnevno upravljanje svojim novcem - rekao je Nebojša Pantelić.

U okviru akcije „Red Friday“, 25. oktobra u svakoj ekspozituri Addiko banke pametni telefon je spreman za klijenta koji uzme gotovinski kredit u iznosu većem od 600.000 dinara. Ukoliko je u pitanju postojeći klijent, trebalo bi da se refinansira obaveza uz dodatni keš u iznosu preko 600 hiljada dinara. Naravno, kao što su klijenti već navikli, sve to se može obaviti za manje od 30 minuta. Odobren u najkraćem roku i uz minimalnu dokumentaciju, Addiko kredit „2 u 1“ je dinarski gotovinski kredit, u okviru koga možete i da refinansirate deo obaveza.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>