• 0
 ≫ 

Crveni petak u pravi čas - novogodišnje želje ispunite na vreme

 ≫ 

Keš krediti Addiko banke u petak 20. novembra sa 30 odsto popusta na kamatu

  • 0
Addico

Foto: Zoran Mirčetić

Svi željno iščekujemo kraj stare i početak nove godine uz nadu da ćemo se uskoro češće viđati i družiti uživo ukoliko se okolnosti promene na bolje.

Svakako treba biti optimista, a predstojeća sezona praznika je najbolja prilika da popravite raspoloženje i obradujete sebe i svoje najmilije nekim prigodnim poklonom. Na vama je da odredite kome ćete i šta poklanjati, a mi vam dajemo nekoliko praktičnih saveta koji će vam sigurno olakšati kupovinu.

Birajte s pažnjom

 

Ako niste sigurni šta biste poklonili dragim osobama ove godine, počnite od onoga što znate da im nedostaje. Možda već znate šta bi to moglo biti, ili pokušajte da otkrijete uz neko usputno pitanje tako da se ne odate. Postoje nepisana pravila poklanjanja koja najčešće deluju.

Za mlađe generacije, koje su već odavno digitalizovane, svaki poklon u vidu novog telefona, kompjutera, laptopa, konzole ili igrice teško da će da omane. Ukoliko tražite poklone za nekoga srednjih godina, razmislite o nekom kućnom aparatu koji ne zauzima mnogo prostora, a može biti višestruko koristan. Bežični mini zvučnici i sokovnici trenutno beleže povećanu tražnju, jer ako već moramo češće da boravimo kod kuće bilo bi zgodno da imamo dobro ozvučenje i još bolji imunitet.

Starije generacije su tradicionalno najmanje zahtevne za darivanje, ali eto prilike da se još više potrudite i umesto knjige, komada odeće ili ukrasa koji su nepisani standardi, ove godine starijima poklonite nešto što su oduvek želeli. Sada je pravo vreme da našim mamama, tatama, bakama i dekama pokažemo koliko su nam važni.

Potrebno je još da pripremite adekvatan budžet, a ukoliko vam nedostaje novca za sve ove poklone Addiko banka ima pravo rešenje za vas.

Još jedna Red Friday akcija

 

Nakon velikog interesovanja u prethodne tri Red Friday akcije, od kojih je poslednja imala rekordan odziv, Addiko banka je odlučila da ponovo obraduje stare i nove klijente tako što će u petak 20. novembra svima koji žele da podignu keš kredit ponuditi posebne pogodnosti sa čak 30 odsto nižom kamatom.

Pored toga, svako može da aplicira za keš kredit iz udobnosti svoga doma, jer je dovoljan samo jedan klik za podnošenje zahteva na sajtu Addiko banke gde možete da odaberete visinu kredita i broj rata za otplaćivanje, kao i najpovoljniju lokaciju ekspoziture banke u kojoj će se izvršiti realizacija kredita. U najkraćem mogućem roku zaposleni Addiko banke kontaktira klijenta kako bi zahtev bio odmah aktiviran.

Ukoliko je kreditni zahtev odobren, klijent sa potvrdom o primanjima dolazi u izabranu ekspozituru gde potpisuje ostatak dokumentacije i odmah se isplaćuje dogovoreni iznos sredstava.

Čitava procedura je toliko pojednostavljena da je keš na raspolaganju klijentu nakon samo jednog odlaska u banku. Moguće je dobiti odobrenje kredita do čak 3,000.000 dinara, a čitav proces je lakši i brži nego ikada, pa više vremena možete da posvetite stvarima koje su zaista bitne.

Zato planirajte sledeći petak, dobro razmislite i napravite listu poklona koji će najviše obradovati vaše najdraže. Vreme je da pred kraj godine, bez pomoći irvasa, pomrsite konce Deda Mrazu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>