Gordon Remzi nikada ne poručuje ovo jelo: Šta je za vas "bacanje para" u restoranu?

Za neke obroke zaista vredi dati novac, jer ih nije jednostavno spremiti kod kuće. A onda postoje i oni drugi, koje verovatno preplatite...

Komentari

  • Zeljko

    e bas nas zabole ..

    0
    5

    Podelite komentar

  • MILOJICA

    Poslednjh godinu dana kada hocu prijatelje da izvedem u restoran prvo proverim sta restoran ima od slatkisa, ako mi kazu da imaju samo palacinke sa nutelom, sladoled i doticni koh u takav objekat ne odlazim. Takvi restorani sluze samo da ti uzmu novac a ne da te usluze za taj novac.

    13
    0

    Podelite komentar

  • Berane

    Ovaj brav ne zna sta je cicvara.. E cujes bas me zabolje za Gordona..

    12
    34

    Podelite komentar

  • Перагеније

    "uz dobru flašu vina" - АЛИ француског (непријатељског), хехе. Шта смо дочекали - да англосексонци глуме стручњаке за храну. Невероватно шта све може она кутија звана ТВ и англосексонски канали на њима...

    38
    22

    Podelite komentar

    • Boris

      @Перагеније

      Anglosaksonci su u Engleskoj porazeni jos 1066 (slicno Kosovskom boju) i vlast su preuzeli Normani (Francuzi), koji od tada uticu i trsnsformisu Englesku.

      1
      0

      Podelite komentar

  • Perica

    U cenu porcije nekog jela , ne ulazi samo cena sirovine koja je potrosena za to jelo Nego celokupni skup troskova Plate , porezi, zakup, higijena , oprema koja se koristi Zato to nije uporedivo sa kucnim kuvanjem Vreme je novac

    58
    7

    Podelite komentar

  • Vitez Koja

    Nikada skoro ne jedem na nepoznatim mestima, već samo tamo gde sam imao pozitivna iskustva, ili gde sam dobio preporuku.Ako bi i naplatili veću cenu za nešto,očekujem onda da i toliko puta bude bolje od najboljeg što sam probao.Ako nisu bili bolji, onda ne idem više nikada i ide im negativna reklama.Teško opstaju takva mesta, koji nemaju extra kvalitet, a pokušavaju da naplate više nego što je realno.Konkurencija pogotovo u Beogradu je velika i mnogi nude odličan ili extra kvalitet za pristojne cene.Ti što su drali za palentu, verovatno su drali strance, jer nisu ni išli na stalne goste, e sad kada nema stranaca, onda su u banani.

    24
    2

    Podelite komentar

  • Nebojsa

    Jagnjetina u Batajnici? Priceless!

    11
    5

    Podelite komentar

  • DARKO 100%

    Sis-cevap od 200 dindji u Goce Delceva je za mene prava investicija,takodjer i Stepin Vajat na Autokomandi moze da prodje..

    25
    21

    Podelite komentar

    • Janko

      @DARKO 100%

      Uz šiš gratis dobiješ rak želuca

      25
      15

      Podelite komentar

  • xxx

    Hahaha ako je ovo vama bitna vest kod toliko bitnih desavanja svasta

    24
    14

    Podelite komentar

  • Miloš

    Ko zna šta je pravi kačamak, taj dobro zna kako se sprema. Ovo u restoranima je palenta.

    63
    1

    Podelite komentar

    • Aha

      @Miloš

      SenDvic je za tebe.

      1
      17

      Podelite komentar

    • Ga

      @Miloš

      Kacamak od obicnog brasna paketa od kukuruznog poz

      4
      8

      Podelite komentar

    • 🤔

      @Miloš

      Ovo je hit. Tome što ide da jede kačamak u restoranu treba staratelj.

      39
      1

      Podelite komentar