Poslednjh godinu dana kada hocu prijatelje da izvedem u restoran prvo proverim sta restoran ima od slatkisa, ako mi kazu da imaju samo palacinke sa nutelom, sladoled i doticni koh u takav objekat ne odlazim. Takvi restorani sluze samo da ti uzmu novac a ne da te usluze za taj novac.
"uz dobru flašu vina" - АЛИ француског (непријатељског), хехе. Шта смо дочекали - да англосексонци глуме стручњаке за храну. Невероватно шта све може она кутија звана ТВ и англосексонски канали на њима...
Anglosaksonci su u Engleskoj porazeni jos 1066 (slicno Kosovskom boju) i vlast su preuzeli Normani (Francuzi), koji od tada uticu i trsnsformisu Englesku.
U cenu porcije nekog jela , ne ulazi samo cena sirovine koja je potrosena za to jelo
Nego celokupni skup troskova
Plate , porezi, zakup, higijena , oprema koja se koristi
Zato to nije uporedivo sa kucnim kuvanjem
Vreme je novac
Nikada skoro ne jedem na nepoznatim mestima, već samo tamo gde sam imao pozitivna iskustva, ili gde sam dobio preporuku.Ako bi i naplatili veću cenu za nešto,očekujem onda da i toliko puta bude bolje od najboljeg što sam probao.Ako nisu bili bolji, onda ne idem više nikada i ide im negativna reklama.Teško opstaju takva mesta, koji nemaju extra kvalitet, a pokušavaju da naplate više nego što je realno.Konkurencija pogotovo u Beogradu je velika i mnogi nude odličan ili extra kvalitet za pristojne cene.Ti što su drali za palentu, verovatno su drali strance, jer nisu ni išli na stalne goste, e sad kada nema stranaca, onda su u banani.
Zeljko
e bas nas zabole ..
Podelite komentar
MILOJICA
Poslednjh godinu dana kada hocu prijatelje da izvedem u restoran prvo proverim sta restoran ima od slatkisa, ako mi kazu da imaju samo palacinke sa nutelom, sladoled i doticni koh u takav objekat ne odlazim. Takvi restorani sluze samo da ti uzmu novac a ne da te usluze za taj novac.
Podelite komentar
Berane
Ovaj brav ne zna sta je cicvara.. E cujes bas me zabolje za Gordona..
Podelite komentar
Перагеније
"uz dobru flašu vina" - АЛИ француског (непријатељског), хехе. Шта смо дочекали - да англосексонци глуме стручњаке за храну. Невероватно шта све може она кутија звана ТВ и англосексонски канали на њима...
Podelite komentar
Boris
@Перагеније
Anglosaksonci su u Engleskoj porazeni jos 1066 (slicno Kosovskom boju) i vlast su preuzeli Normani (Francuzi), koji od tada uticu i trsnsformisu Englesku.
Podelite komentar
Perica
U cenu porcije nekog jela , ne ulazi samo cena sirovine koja je potrosena za to jelo Nego celokupni skup troskova Plate , porezi, zakup, higijena , oprema koja se koristi Zato to nije uporedivo sa kucnim kuvanjem Vreme je novac
Podelite komentar
Vitez Koja
Nikada skoro ne jedem na nepoznatim mestima, već samo tamo gde sam imao pozitivna iskustva, ili gde sam dobio preporuku.Ako bi i naplatili veću cenu za nešto,očekujem onda da i toliko puta bude bolje od najboljeg što sam probao.Ako nisu bili bolji, onda ne idem više nikada i ide im negativna reklama.Teško opstaju takva mesta, koji nemaju extra kvalitet, a pokušavaju da naplate više nego što je realno.Konkurencija pogotovo u Beogradu je velika i mnogi nude odličan ili extra kvalitet za pristojne cene.Ti što su drali za palentu, verovatno su drali strance, jer nisu ni išli na stalne goste, e sad kada nema stranaca, onda su u banani.
Podelite komentar
Nebojsa
Jagnjetina u Batajnici? Priceless!
Podelite komentar
DARKO 100%
Sis-cevap od 200 dindji u Goce Delceva je za mene prava investicija,takodjer i Stepin Vajat na Autokomandi moze da prodje..
Podelite komentar
Janko
@DARKO 100%
Uz šiš gratis dobiješ rak želuca
Podelite komentar
xxx
Hahaha ako je ovo vama bitna vest kod toliko bitnih desavanja svasta
Podelite komentar
Miloš
Ko zna šta je pravi kačamak, taj dobro zna kako se sprema. Ovo u restoranima je palenta.
Podelite komentar
Aha
@Miloš
SenDvic je za tebe.
Podelite komentar
Ga
@Miloš
Kacamak od obicnog brasna paketa od kukuruznog poz
Podelite komentar
🤔
@Miloš
Ovo je hit. Tome što ide da jede kačamak u restoranu treba staratelj.
Podelite komentar