Da li za doček Nove godine više čašćavate šankera i konobara, i da li bi trebalo? (ANKETA)
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Dajte
I meni u pekari pa prodao sam vam burek posle doceka
Paki 64
Zaposlenima u hotelijerstvu treba podici spomenik, I svakako treba im dati vecu napojnicu iliti baksis posebno kad su u pitanju praznici I slavlja. Radim taj posao preko 30 godina I jako je tesko raditi kad svi slave I proslavljaju, Ziveli ugostiteljski radnici celog sveta Happy New Year 😄 😀 😊 😆
неко тамо
по вама у свету норма 20%?? у свету је норма 5-10%, а негде се то и у рачун додаје стандардно без дискусије…да ми дођу и 20% додају на рачун због тога, па не знам баш како бих реаговао…срећна Нова!:)