Da li za doček Nove godine više čašćavate šankera i konobara, i da li bi trebalo? (ANKETA)

Davanje napojnice tokom novogodišnje noći i dalje je "siva zona". Jedni smatraju da treba nagraditi radnike, dok su drugi stava da "ponuda već dovoljno košta"

Komentari

  • Dajte

    1. januar 2022 | 06:48

    I meni u pekari pa prodao sam vam burek posle doceka

  • Paki 64

    31. decembar 2021 | 23:56

    Zaposlenima u hotelijerstvu treba podici spomenik, I svakako treba im dati vecu napojnicu iliti baksis posebno kad su u pitanju praznici I slavlja. Radim taj posao preko 30 godina I jako je tesko raditi kad svi slave I proslavljaju, Ziveli ugostiteljski radnici celog sveta Happy New Year 😄 😀 😊 😆

  • неко тамо

    31. decembar 2021 | 23:40

    по вама у свету норма 20%?? у свету је норма 5-10%, а негде се то и у рачун додаје стандардно без дискусије…да ми дођу и 20% додају на рачун због тога, па не знам баш како бих реаговао…срећна Нова!:)