• 1

Da li znate šta je kombinovani stambeni kredit i zašto je pravi izbor za vas?

OTP banka nudi jedinstvenu ponudu na bankarskom tržištu

  • 1
OTP banka kombinovani krediti

Foto: OTP banka

Svesni ste da je kupovina stana uvek dobra investicija, ali i toga da je reč o veoma važnoj životnoj odluci, te je neophodno pažljivo birati na koji način ćete otplatiti svoj novi dom. Niste sigurni šta je najbolje rešenje za kupovinu stana koje će vam omogućiti da ne brinete u decenijama koje dolaze? Rešenje stambenog pitanja možete pronaći u OTP banci, lidera u kreditiranju stanovništva i privrede, koji nudi kombinovani stambeni kredit, jedinstven na našem tržištu.

Ono što ga čini posebnim jeste to što vam omogućuje da svake tri godine prelazite sa varijabilne na fiksnu kamatnu stopu i obrnuto tokom celog roka otplate, dok je učešće već od 10 odsto. Da li znate zašto je ovo dobro rešenje za vas?

Prilikom podizanja kredita, možete da birate kamatu kojom želite da započnete otplatu – sa fiksnom ili varijabilnom. Na svake tri godine, banka nudi mogućnost da klijent ostane na odabranom tipu kamate ili da bez naknade pređe na drugu.

Kada imate mogućnost izbora, odluka postaje lakša.

OTP banka kombinovani krediti

Foto: OTP banka

Recimo, ako ste izabrali fiksnu kamatnu stopu, a nakon tri godine procenite da je varijabilna kamata povoljnija nego fiksna, veoma jednostavno i bez troškova možete preći na nju, a nakon tri godine opet birati koju želite. U okruženju punom promena, ovo je idealno rešenje.

Kombinovani stambeni kredit OTP banke predstavlja jedinstvenu ponudu na bankarskom tržištu upravo zbog mogućnosti izmene vrste kamatne stope svake tri godine, sve do otplate kredita.

Kad je reč o osnovnim karakteristikama ovog kredita, važno je da znate da do 30. septembra Banka ne naplaćuje naknadu za puštanje kredita, minimalni iznos kredita je 10.000 evra, a učešće je od 10 do 20 odsto od zahtevanog iznosa (u zavisnosti od nekretnine koja je predmet hipoteke). Dodatno, proces odobrenja kredita je brz, rok otplate je do 30 godina, a novac možete koristiti za kupovinu uknjiženih i neuknjiženih nekretnina.

Za sve one koji znaju da je i bolje od ili, kombinovani stambeni kredit predstavlja savršen izbor. Ostalo vam je samo da odaberete gde ćete da živite, kao i vrstu kamatne stope koja vam sada odgovara.

Više o ponudi OTP banke saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 23 23 22 za sve pozive iz fiksnih i mobilnih mreža iz Srbije, ili na sajtu www.otpbanka.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>