• 1

U supermarketima godišnje provedemo 53 sata: Vreme je zaista novac i zato je tu usluga Brzi keš

Ova inovativna usluga, putem koje možete podići do 5.000 dinara u datom momentu, dostupna je u više od 330 IDEA prodavnica, Roda marketa i Mercator hipermarketa

  • 1
supermarket, kasa, plaćanje Foto: shutterstock.com

Današnji tempo života je takav da svakodnevno moramo da balansiramo između mnogo obaveza, tako da je vreme - zaista novac

S jedne strane, sve više prelazimo na beskontaktno plaćanje, posebno u supermarketima, ali se, opet, i teško odričemo keša. Koliko puta vam se desilo da vam zatreba gotovina, a bankomat je daleko ili se niste organizovali na vreme?

Neke kompanije su prepoznale taj stres kod klijenata i potrošača, te osmislile inovativne načine da spreče "problem u najavi". Usluga Brzi keš (Cash to Go) je kao stvorena za one koji se neretko oslanjaju na gotovinu, žele da uštede vreme i prate trendove digitalizacije.

Ako ste korisnik Mastercard platnih kartica i volite da kupujete u IDEA prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima, obradovaće vas usluga Brzi keš, dostupna na više od 330 prodajnih lokacija, jer ste u prilici da putem jedne transakcije na kasi podignete do 5.000 dinara sa svog tekućeg računa.

Koji je glavni benefit ove usluge? Praktičnost!

Zaposlene žene, majke koje su stalno u pokretu, roditelji koji "žongliraju" između radnog vremena, kupovine i porodičnih obaveza, i svi ostali koji vole da spoje lepo i korisno, zasigurno će prepoznati prednosti Cash to Go usluge.

Drugim rečima, u jednoj transakciji mogu da obave dve radnje – da plate za obavljenu kupovinu i uz to da podignu mali iznos gotovine i tako dodatno uštede vreme koje bi potrošili na traženje bankomata.

Uz to, kako neke banke nemaju bankomate "na svakom koraku", a i često ispred njih bude red, Brzi keš se pokazao kao džekpot usluga.

Koja je ključna prednost Brzog keša?

Kroz svoju novu uslugu kompanija Mercator-S nastavlja sa daljom digitalizacijom usluga i svojim potrošačima nudi novo iskustvo u standardnom procesu svakodnevne kupovine. Svakako treba istaći da su IDEA, Roda i Mercator prodavnice jedini nacionalni maloprodajni lanac u kojima možete da podignete keš na kasi kao na bankomatu.

Mastercard je prvi brend koji je korišćenje ove usluge omogućio svojim korisnicima još 2019. godine, a od tada se kontinuirano radi na širenju dostupnosti usluge Brzi keš. Dobra vest je i da ova usluga važi za korisnike svih banaka izdavaoca, kao i za sve Mastercard debitne kartice izdate u Srbiji.

Rekli bismo da je Brzi keš poseban i u još jednom smislu: idealan je za one korisnike, a takvih u Srbiji nema malo, koji prelaze na mobilne novčanike ili učestalo plaćanje karticama.

mercator s Zaposleni u Mercator s/ Foto: Stefan Tomašević

Upravo zato, spajanjem inovativnog i tradicionalnog, dolazite do pravog rešenja za olakšano, svakodnevno plaćanje u supermarketima.

Zanimljiv je i podatak da prosečan kupac, na godišnjem planu, provede čak 53 sata kupujući u supermarketima. Vreme je zaista novac, zar ne?

Ceo svet se razvija, zašto ne biste i vi?

Mnogobrojne svetske kompanije imaju cilj da unaprede svoja poslovanja i da ih, pre svega, prilagode potrebama i željama svojih klijenata u 21. veku. Mastercard, IDEA, Roda i Mercator brendovi nisu izuzetak u toj priči.

Ideja je da se svest građana o inovativnoj tehnologiji i uslugama poput Brzog keša podigne na viši nivo, a najbitnije od svega je što nudi realne benefite korisnicima: usluga Brzi keš je praktična, dostupna svima i značajno štedi vreme.

Video: Benzin će biti dva dinara jeftiniji, dok će evrodizel poskupeti

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>