Bakšiš u Srbiji goruća tema ovih dana, ali Amerikanci otišli korak dalje: Mršte se na samu pomisao ove ideje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • DarkEdy

    10. februar 2023 | 05:34

    Radim kao serviser i ponekad me ljudi počaste iz ovog ili onog razloga. Bakšiš treba zaslužiti ali ne i očekivati. Čoveče radiš svoj posao za koji si plaćen.

  • konobar

    09. februar 2023 | 18:09

    Radim kao konobar u Nemackoj, baksis je iskljucivo MOJA spososobnost. Nema veze sa moranjem.

  • zac

    09. februar 2023 | 17:26

    To ce najvise iskoriscavati restoratori ,davace konobarima manje plate,sto znaci oni ce se bogatiti na racun klijantele,narod bi ih onda trebao bojkovati .