Da li ova usluga zaslužuje da bude u cenovniku? Beograđaninu naplatili salvetu 180 dinara, a nije je ni tražio
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Tarik Abdul Vahad
Ko je ikada bio u Italiji zna da tamo to tako funkcioniše? Ako pivo košta 3,5 eura, dva koštaju 10, jer je usluga 3 eura! Famozni coperto!!!
Veteran
Nikada ništa ne konzumiram u velikim gradovima,posle šetnje i razgledanja znamenitosti,sednem u auto i pravac u neko manje mestašce,mali restorančić,em je bolja hrana,bolja usluga,sve mnogo jevtinije,i još sam im zanimljiv kao gost,ispričamo se kao ljudi,razmenimo tel.brojeve,tako sam i stekao par prijatelja,Italijana,Španaca,Grka,itd...,čak su me neki i posetili u N.Sadu! Zapamtite nema kvaliteta gde su gužve,hrana se izbacuje kao na fabričkoj traci,još kad mi je jednom rekao da rezervacija za ručak traje 1.(jedan sat) e od tada sam završio sa ekskluzivnim restoranima!🤐
Diki
Sve moze dok imaju goste i ostvaruju profit.