≫ 

Da li ova usluga zaslužuje da bude u cenovniku? Beograđaninu naplatili salvetu 180 dinara, a nije je ni tražio

 ≫ 

Većina restorana, posebno u centru grada, ručak služi između 13 i 15 časova

Komentari

  • Tarik Abdul Vahad

    23. maj 2023 | 17:28

    Ko je ikada bio u Italiji zna da tamo to tako funkcioniše? Ako pivo košta 3,5 eura, dva koštaju 10, jer je usluga 3 eura! Famozni coperto!!!

  • Veteran

    23. maj 2023 | 15:48

    Nikada ništa ne konzumiram u velikim gradovima,posle šetnje i razgledanja znamenitosti,sednem u auto i pravac u neko manje mestašce,mali restorančić,em je bolja hrana,bolja usluga,sve mnogo jevtinije,i još sam im zanimljiv kao gost,ispričamo se kao ljudi,razmenimo tel.brojeve,tako sam i stekao par prijatelja,Italijana,Španaca,Grka,itd...,čak su me neki i posetili u N.Sadu! Zapamtite nema kvaliteta gde su gužve,hrana se izbacuje kao na fabričkoj traci,još kad mi je jednom rekao da rezervacija za ručak traje 1.(jedan sat) e od tada sam završio sa ekskluzivnim restoranima!🤐

  • Diki

    23. maj 2023 | 15:10

    Sve moze dok imaju goste i ostvaruju profit.

  • samo pitam

    23. maj 2023 | 14:51

    ako je sto bio raspremljen i čist čudo i to posebno ne zaračunavaju?

  • A. P

    23. maj 2023 | 14:42

    Mogli su u cenovniku da napisu, i cena usluge za toalet. Narod postaje nemilosrdni nema nikakvu meru u zivotu.

  • Semajlirane_pufne

    23. maj 2023 | 14:20

    Beogradjanima treba i vazduh da se naplacuje...

  • Mile od Stalaća

    23. maj 2023 | 14:00

    Kada si u Rimu, ponašaj se kao Rimljanin.Tamo je to tako, a tako je zato što taj jedan grad ima godišnje više turista nego celo Hrvatsko i Crnogorsko primorje zajedno, pa ih boli uvo.Ima i kod nas takvih sličnih pokušaja.Ja sam slične stvari doživeo u Zemunu na Reci, u Skadarliji...Kod nas me izluđuje kuver.Često razgovaram o tome sa konobarima i menadžerima restorana i ne vidim apsolutno ništa čudno u tome da hoću da platim samo ono što sam naručio, a salvete, escajg, čaše, stolica, sto i usluga konobara se podrazumeva.Zato i plaćamo hranu i piće 5 puta skuplje nego u prodavnici.Kuver bi trebao biti džabe kao gest dobrodošlice, što si došao da im ostaviš pare i da postaneš lojalni potrošač.Bakšiš samo ako sam zadovoljan uslugom, mada ga skoro uvek ostavljam.Jer tamo gde nije tako i ne idem.Ogroman je broj restorana, a malo dobrih.Desilo mi se i da u nekom fensi restoranu na NBG, gde je ceo jelovnik na Italijanskom bez prevoda, nisam mogao da pojedem pastu koliko je bila odvratna.Konobar i vlasnik sav na note, zagleda te od glave do pete, a ja onda dobijem potrebu da ih zaj.bavam.

  • W

    23. maj 2023 | 13:57

    MOLIM??!!

  • kvrcko

    23. maj 2023 | 13:49

    I čačkalicu su trebali da mu naplate

    • 23. maj 2023 | 14:32

      Krkiša

      @kvrcko

      E ali dati popust na već upotrebljavanu čačkalicu.

  • Stojko

    23. maj 2023 | 13:41

    Ja sam licno bio u jednom beogradskom restoranu koji naplacuje vlazne peskirice za brisanje rucica, hteo ne hteo, i to mnogo vise od 180din.

  • Beli

    23. maj 2023 | 13:27

    Dobro ste prošli, stolicu i sto vam nije naplatio. 🤔😂

  • ZorAn

    23. maj 2023 | 13:13

    Tako li te tera da ideš u Italiju?

    • 23. maj 2023 | 14:49

      Micika

      @ZorAn

      Klasična i šuplja fraza tornjaka koji ne mrda nigde van svoga tora.