• 4

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se Teona koja je večeru na Jadranu platila 400 evra: "Ono kad tvoja objava napravi haos na Balkanu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Znali smo kakve su cene na Hvaru, bili smo svesni toga i to je okej. Ipak, osećali smo se iskorišćenima", naglasila je ona

  • 4

Krajem prošle nedelje preneli smo priču devojke iz Njujorka koja je na Hvaru sa prijateljima platila račun 402 evra, samo zato jer je "poslušala preporuku konobara". Sada se ponovo oglasila, a sve sa ciljem da pojasni šta se tačno desilo.

Naime, kako je objasnila u novoj objavi na Tik-Toku, nije očekivala da će prvi video postati viralan.

- Napravila sam ga iz zabave. Znali smo kakve su cene na Hvaru, bili smo svesni toga i to je okej. Ipak, osećali smo se iskorišćenima. Nismo opljačkani, nego samo smatramo da su iskoristili našu naivnost - pojasnila je Teona i dodala kako su vlasnici restorana ujedno i vlasnici smeštaja u kojem su odseli.

@teonamango Replying to @seven6 ♬ original sound - Teona Mango

Podsetimo, za 400 evra, ona i društvo, dobili su sledeće: crni rižoto, sipu, pohovane lignje, ribu, a pili su vino i vodu. U cenu su im uračunali i postavljanje stola.

- I ja i dečko smo poreklom Makedonci. S vlasnicima smo razgovarali na hrvatskom. Budući da su bili tako divni ljudi, odlučili smo da večeramo kod njih. Videli smo jelovnik i znali otprilike cene. Pitali smo konobara da nam preporuči nešto domaće. Mislimo da su nas iskoristili jer nam nisu rekli da je glavno jelo preko 200 evra - pojasnila je dalje devojka i dodala da hrana nije vredela toliko novca, ali da su naučili lekciju.

- Sledeći put ćemo pitati onoga ko nam preporuči da nam pokaže tačno na meniju šta ćemo dobiti i platiti - zaključila je.

(Telegraf Biznis)

Video: Šta smo sve jeli u Seulu, da li biste ovo probali

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • irena

    7. avgust 2023 | 16:18

    Ne vidim u čemu je problem! Prestanite više sa objavljivanjem vaših računa. Kada izadjete u restoran imate jelovnik, poručite šta želite…

  • Zolika

    7. avgust 2023 | 16:37

    Ne veruj Hrvatu. Pročitaj jelovnik.

  • FANTOM(68)

    7. avgust 2023 | 17:37

    Tako to biva kada glumiš fensi osobu pa ko ajde da pokažem veličinu i dozvolimo "glupom" konobaru da ti preporuči i donese "specijalitete"kuće. Nadam se da je sipa bila ukusna ili nije ni znala koju živuljku jede. Čini mi se da će posle ovoga pasulj sa kobasicom ili punjene paprike sa pireom biti specijaliteti za duži period dok se nadoknadi gubitak evrića.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>