Zbog "bezobrazne" cene čvaraka, čovek rešio da ih napravi sam: Ušteda je ogromna

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika V8
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • A. P

    29. oktobar 2023 | 21:19

    Przenje cvaraka, obostrana korist, dobija se prava domaca mast i plus cvarci,

  • SMOKI

    28. oktobar 2023 | 13:38

    Čvarke je jako prosto napraviti i nema razloga da budu skupi. 5kg bele leđne slanine od *Moravke* je oko 2000din. Dobije se blizu 2,5 kg čvaraka srednje masnoće. Spremano u kotliću za vreme pecanja. Tako da kuhinja osim sveže zdrave domaće masti nije osetila. Do duše treba strpljenja dok se slanina topi mora se mešati da ne zagori. Gotovi su kada dobiju zlatno žutu boju i polako isplivavaju uz blago šuštanje. Majstori vele PREVRNULI, po želji se cede običnom presom, posle, ko voli mekane doda mleka i sve lepo izmešta. Ja ne stavljam mleko jer su onda podložni kvarenju ako stoje duže, što je naravno vrlo retko. PA prijatno za male pare.

  • Brdo

    26. oktobar 2023 | 13:11

    ..posto su sve ostale cene normalno niske, ostaje samo da prigovaramo cenu cvaraka..