Zvali su ga hranom za siromašne, a sada košta kao suvo zlato: Cena za kilogram ide i do 60 evra
U poslednjih 10 godina njegova cena konstantno raste, ali i varira od zemlje do zemlje
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Maja
Ako vas cuju nasi trgovci, mi cemo imati najskuplji bakalar (ako vec nije), posto ce ga uvesti iz Hrvatske i odozgo lupiti takse i enormnu marzu, za svaki slucaj.
Kole
Bakalar je oduvek bio skup kao otrov i ne znam gde ga zovu hrana za siromašne osim možda tamo gde ga love i suše. Ja nikad nisam jeo svež bakalar, a suv jesam jer ga je moja majka,q pravoslavna Dalmatinka divno spremala. Kuva se pred božić i služi sa kuvanim krompirom sa mnogo bibera i maslinovim uljem.