• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slavila rođendan u restoranu, doživela šok kad je pitala da iseku tortu koju je donela: I ovde našli da zarade

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slavljenica je već napravila ceh u restoranu 200 evra, pa je u poslednji čas promenila planove i odlučila da tortu vrati kući i tamo je posluži svojim prijateljima

  • 0
torta, rođendan, rođendanska torta Foto: Pixabay

Subota je trebalo da bude posebna za ženu koja je odlučila da proslavi 57. rođendan u jednom restoranu u Beču, međutim, umesto da uživa u proslavi sa prijateljima, doživela je nesvakidašnji šok kada je reč o rođendanskoj torti.

Naime, žena je u restoran donela svoju tortu, ali su je obavestili da će joj dodatno naplatiti sečenje, tačnije 2,5 evra po parčetu torte.

"Jasno je meni da se tu isprljaju tanjirići i viljuške i da su konobari zauzeti. Ipak, ova cena je preterana. Da hoće meni da daju evro za svaki tanjir koji ručno operem, počela bih odmah da radim kod njih", rekla je slavljenica za Heute.

Ističe da je u poslednji čas promenila planove i odlučila da tortu vrati kući i tamo je posluži svojim prijateljima.

"Na kraju je to bila dobra odluka. Nas sedmoro je bilo u restoranu i već je ceh bio 200 evra", ispričala je slavljenica.

Na kraju je tortu prijateljima poslužila u svoja četiri zida.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>