Rodjen u Beogradu koliko znam u Beogradskim pekarama uvek se merio burek hoćeš 100 150 300gr zadnjih godina prodaje se na četvrt valjda im je tako lakša prodaja. Stare pekare još uvek mere na grame kako je bilo od vajkad. Šta ko ne može da pojede četvrt bureka?
Ne mogu da ne podelim svoje iskustvo. U povratku iz Slovačke u restoranu Tresetiste u Subotici plaćene tri riblje čorbe 4050,00 dinara ukupan račun za ručak 9765,00 za nas četvoro!!!! Konobar se pravio nevešt , kaže nije nas razumeo !!!
Šta je čudno? Cena? Pa na turističke destinacije Kopaonik Zlatibor komplet lepinja 700rsd dok u Užice 150rsd, Burek u BG skuplji u Nis se kreće od 120-350rsd
Ako je to racun sa slike, lepo se vidi da je devojka uzela 3x160g. Znaci platila je 480rsd skoro pola kilograma bureka sa mesom, nije svuda cetvrtina bureka 250g. Ako je gospodjici to skupo neka se vrati kuci i jede tamo za manje pare jer da je odavde ne bi se tako iscudjavala cenama. Nije svuda isti standard tako da nisu ni cene.
Бабе и жабе. Четвртина, осмина, грами?
У школу јел' неко ишао?
Увек се продавао бурек на килограм - четврт је 0,250 кг.
Ако је четврт 480 гр. тепсија је од 2 килограма. И шта?
Једите кроасан, кашу, мусли.
Бурек, сирницу, зељаницу, Оставите то је масно и сељачки. А И СКУПО БРЕ!
Nisam probao burek o kome se ovde raspravlja, ali jesam burek sa mesom u jednoj pekari u Mionici. Četvrtina (250 g) koštala je 150 dinara. A ukus ... Mmm... Kore se prosto tope u ustima. Izvikani Trpković (čiji sam burek takođe probao) ne može ni blizu da mu priđe. Dve klase je ispod...
Nije pošteno da napadaju čoveka koji prodaje jedan od najboljih bureka u gradu čovek se trudi da napravi najboljo burek u gradu stavlja neverovatno kvalitetne sirovine u njega zato je skuplji, njegov burek je toliko dobar da može ladno da stoji nekoliko dana i uvek je jestiv i ukusan. Neka nam je živ i zdrav, ko dodje kod njega neka ispoštuje to pravilo d traži burek na grame i neće biti problema. Dolazim sa drugog kraja grada i mučim se za parking samo da se najedem pravog bureka sa sirom i mesom, a ove što prodaju splačine na četvrtinu..... Svašta bi napisao o njima sada ali da ne kvarim komentar.
Ja sam se zapanjila kad sam otkrila da u Pk prodaju burek na cetvrtine i osmine. U Bg je oduvek bilo na grame. I u Bg su vece tepsije. Ako je gospodja uzela cetvrtinu bureka, a ispalo je 480 gr, nije onda isto kao od 250gr. I to je, znaci,nesto visa cena po kg nego u unutrasnjosti. Lepo je rekla Koko Sanel, rucni rad je skup, ili ga plati ili zavrci rukave. Prosta logika.
O troskovima privatnika je iluzorno raspravljati. Pozdrav.
I u NS se prodaje na grame u starim buregdzinicama. 1kg sira oko 900 din, za meso ne znam tačno, ali je skuplji. Čitam ovaj tekst i ne razumem u čemu je problem?
Da, da..kolika je plata u Bg a kolika u Kovinu, to ste slucajno izostavili ili sta? I lepo napisite kolika je cetvrtina u Beogradu a ne ovako konfuzno, 1000d zvuci malo zesce, jel' da..
Igor
U Aranđelovcu je sa mesom oko 200 din.četvrtina,možeš da ga prelistaš k'o politiku expres-mesa naći nećeš.
Podelite komentar
Kiza1
Rodjen u Beogradu koliko znam u Beogradskim pekarama uvek se merio burek hoćeš 100 150 300gr zadnjih godina prodaje se na četvrt valjda im je tako lakša prodaja. Stare pekare još uvek mere na grame kako je bilo od vajkad. Šta ko ne može da pojede četvrt bureka?
Podelite komentar
Makica
Ne mogu da ne podelim svoje iskustvo. U povratku iz Slovačke u restoranu Tresetiste u Subotici plaćene tri riblje čorbe 4050,00 dinara ukupan račun za ručak 9765,00 za nas četvoro!!!! Konobar se pravio nevešt , kaže nije nas razumeo !!!
Podelite komentar
Milan
Šta je čudno? Cena? Pa na turističke destinacije Kopaonik Zlatibor komplet lepinja 700rsd dok u Užice 150rsd, Burek u BG skuplji u Nis se kreće od 120-350rsd
Podelite komentar
Neko
Ako je to racun sa slike, lepo se vidi da je devojka uzela 3x160g. Znaci platila je 480rsd skoro pola kilograma bureka sa mesom, nije svuda cetvrtina bureka 250g. Ako je gospodjici to skupo neka se vrati kuci i jede tamo za manje pare jer da je odavde ne bi se tako iscudjavala cenama. Nije svuda isti standard tako da nisu ni cene.
Podelite komentar
Живан Радивојевић
Бабе и жабе. Четвртина, осмина, грами? У школу јел' неко ишао? Увек се продавао бурек на килограм - четврт је 0,250 кг. Ако је четврт 480 гр. тепсија је од 2 килограма. И шта? Једите кроасан, кашу, мусли. Бурек, сирницу, зељаницу, Оставите то је масно и сељачки. А И СКУПО БРЕ!
Podelite komentar
Dejan sarič
Mnoge ćetvrtine bureka kod poznatih pekara u bg nisu 1 kg bureka,nego ćetvrtina tepsiju.Merio sam kod nekih ni 200 grama.
Podelite komentar
Lila
Kad sam im rekla nauci napraviti burek rekli su mi jeftin je epa izvolte ja ga pravim sama 😂😂😂😂😂😂😂
Podelite komentar
Buga
Cena lokala u Kovinu i Beogradu ...troškovi života ...kvalitet košta ...hoćeš prazan burek ...ima i toga ...
Podelite komentar
Ekonomik
Nisam probao burek o kome se ovde raspravlja, ali jesam burek sa mesom u jednoj pekari u Mionici. Četvrtina (250 g) koštala je 150 dinara. A ukus ... Mmm... Kore se prosto tope u ustima. Izvikani Trpković (čiji sam burek takođe probao) ne može ni blizu da mu priđe. Dve klase je ispod...
Podelite komentar
Che_Guevara
Tepsija bureka je standardno 1,2 kg, i seče se na četvrtine i osmine, samo u Beogradu se na grame prodaje, ko drogu da diluju
Podelite komentar
Zoran
Nije pošteno da napadaju čoveka koji prodaje jedan od najboljih bureka u gradu čovek se trudi da napravi najboljo burek u gradu stavlja neverovatno kvalitetne sirovine u njega zato je skuplji, njegov burek je toliko dobar da može ladno da stoji nekoliko dana i uvek je jestiv i ukusan. Neka nam je živ i zdrav, ko dodje kod njega neka ispoštuje to pravilo d traži burek na grame i neće biti problema. Dolazim sa drugog kraja grada i mučim se za parking samo da se najedem pravog bureka sa sirom i mesom, a ove što prodaju splačine na četvrtinu..... Svašta bi napisao o njima sada ali da ne kvarim komentar.
Podelite komentar
Oki
Pa toliko košta i u Sremskoj Mitrovici a kolika je plata u Beogradu...
Podelite komentar
Marina
Ja sam se zapanjila kad sam otkrila da u Pk prodaju burek na cetvrtine i osmine. U Bg je oduvek bilo na grame. I u Bg su vece tepsije. Ako je gospodja uzela cetvrtinu bureka, a ispalo je 480 gr, nije onda isto kao od 250gr. I to je, znaci,nesto visa cena po kg nego u unutrasnjosti. Lepo je rekla Koko Sanel, rucni rad je skup, ili ga plati ili zavrci rukave. Prosta logika. O troskovima privatnika je iluzorno raspravljati. Pozdrav.
Podelite komentar
Maki
@Marina
I u NS se prodaje na grame u starim buregdzinicama. 1kg sira oko 900 din, za meso ne znam tačno, ali je skuplji. Čitam ovaj tekst i ne razumem u čemu je problem?
Podelite komentar
Ag
Da, da..kolika je plata u Bg a kolika u Kovinu, to ste slucajno izostavili ili sta? I lepo napisite kolika je cetvrtina u Beogradu a ne ovako konfuzno, 1000d zvuci malo zesce, jel' da..
Podelite komentar