Kilogram jagnjetine 3.500 dinara, još vam dodatno naplate ren: Nakon ovih cena, trebaće vam čaša vode
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Marko
Pa šta biste hteli? Jahnjetina pod sačem 300g u bilo kom restoranu je 1600 -2000 din. i još kako je spreme. Ova cena za 1 kg je skroz ok
Marko
Ako uzmemo u obzir da je kilogram zive vage praseta 500-600 dinara dolazimo do proste racunice da za prase od 22kg imamo u idealnom slucaju ako je prase kvalitetno 10-11 kg pecenja. Znaci da je njega kilogram pecenja kostao oko 1000-1200. Pa gde su cumuri za pecenje, zakup mesta, zarada…. Cena uvek po kafnama je puta 3 u odnosu na nabavnu odmosno proizvodnu da bi bilo zarade. Nema vise nigde prase za 200din zive vage.
Stevo ražanj
Beograd diktira cene. U BSK je kilogram prasetine pecene na struju 4.800, tako da ovo i nije bezobrazno kolike su cene u Bgd bezobrazne.