Domaći specijalitet u poznatom turističkom mestu stranci toplo preporučuju: Cena je pravo iznenađenje
Užički kraj poznat je po ovom jelu
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ilija
Срби погрешно зову производ кајмак то је турски израз ми Срби смо одувек имали тај производ пре најезде турских трупа на Балкан и он се и дан данас зове Скоруп а коме није јасно ја му не могу више ништа
Djole
Za 1 jaje, kašiku kajmaka, lepinju i malo pretopa - nus produkat od pečenja 550 din. prava sitnica. A upoređujemo sa 1kg pečenog mesa. Zanimljivo.